Klærne som gjør deg klar for sommerfesten

Med sommeren følger gjerne sommerfester og mye moro, og da trenger du også klærne som gir deg den rette stilen. Gå for en casual og sporty, men allikevel classy stil.

ScreenHunter_229 Jun. 06 10.30

En skjorte med mønster er et must i sommergarderoben. Gå for en med abstrakt blomstermønster, så kjører du en av årets mest trendy stiler – blomster –  uten at det ser ut som du har tatt på deg en gammel gardin. Skjorter med prikker og t-skjorter i samme print gir deg også en sommerlig og kul stil. For de ekstra vågale er også denne skjorta med palmemønster et alternativ.

ScreenHunter_230 Jun. 06 10.30

T-skjorte i blomsterprint fra Elvine.

I festgarderoben trenger du også en lett jakke – med en slik holder du stilen og varmen på samme tid. Alt etter hvilket humør du er i, kan du gå for en bomberjakke eller en klassisk dress hvor du enten bruker bare jakka eller hele dressen. En dress er faktisk noe av det beste du kan gå i når det er sommer – den oser av klasse, og ullstoffet gjør at den puster og føles lett på kroppen. Sjekk også ut denne dressen i lin og ull.

ScreenHunter_231 Jun. 06 10.45

Blazer fra Ljung. 

Hvite klær er også noe som skriker sommer. Du får et lettere uttrykk enn med sort, og blir med ett klar for fest. Skal du seile, drikke en utepils, dra på hagefest..vi kan fortsette og fortsette, hvitt passer egentlig til alle anlendinger! Vi digger for eksempel denne buksa.

ScreenHunter_232 Jun. 06 10.58

Gutta på bildet over har på seg jakke fra Diesel, Jeans fra BLK DNM, trøye fra Jack & Jones, genser fra Jack & Jones, bukse fra Selected Homme.

Et par tøffe solbriller må du også ha til sommerfesten. Sjekk for eksempel ut disse råkule med polarisert glass (det beste for øynene!), eller de klassiske aviatorbrillene.

Selv om du skal på fest, kan du trygt ta på deg en shorts. Mange forbinder shorts med å være lite pynta og alt for casual, men det trenger absolutt ikke være tilfellet. Ta for eksempel på deg en shorts som denne stilige svarte eller denne fine chino-shortsen, så kan du nyte godværet og få farge på beina samtidig som du fortsatt holder stilen.

 

De fineste sommerklærne finner du på NLY Man, Zalando, Boozt og Stylepit.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.