Julegaver til barna 6-12 år

Lurer du på hva som er populært blant de litt større barna akkurat nå? Hva du skal kjøpe til tantebarn, venners barn, barnebarn eller kanskje til og med eget barn.

Her er tips på hva gutter og jenter i alder 6-12 år blir glade for.

Klikk her for å få med deg alle våre juletips!

Til guttene:

Guinness rekordbok
De fleste gutter lar seg fasinere stort av rekordene i Guinness Rekordbok, hvor man kan lære mye om «verdens minste» og «verdens største» alt mulig. En fin bok mottakeren garantert vil hente frem igjen og referere fra titt og ofte.

Her kan du bestille den hjem i posten

Lydbøker
En lydbok er en avveksling til boka og lurt for barn som skal lære seg å lese med flyt og tonefall. En Pingles Dagbok har vært blant de mest populære en stund nå, også er Harry Potter fortsatt en stor vinner blant de som ikke har hørt den.

Flere tips finner du her!

Joggesko
Kule joggesko fra Nike blir de aller fleste gutter glade for. De går jo helst ikke med noe annet store deler av året og det er kanskje ikke så rart. De er både behagelige og anvendelige, og passer bra til guttas aktive hverdag med løping, fotball og sykling.
Det blir vinttersko en liten stund nå, men han vil ta disse i bruk så snart han kan, om noen få måneder.

Her finner du Nike-butikken, velg Nikeid

 

 

Dataspill
Enten det går i Nintendo DS, playstation eller PC så kan det være lurt å be om spesifikke ønsker her. Som regell har de god oversikt selv, eller så har far i huset det. Et annet triks er å plukke fra topplistene på populære nettsteder.  Da er du ganske trygg på at du kjøper noe som faller i smak. Men du må fortsatt sjekke  hva slags spillkonsoll du skal handle spill til – altså. 

 Klikk her for å se populære spill

 

 

Lego
Det kan lønne seg å sjekke om han er en legofan eller ikke om man skal kjøpe lego i julegave. Er han fan vil han garantert sette pris på det meste, men han har nok noen spesifikke ønsker han vil bli ekstra glad for å pakke opp under treet. Er han ikke fan, så er han det ikke. I så fall finner du på noe annet.

 Her bestiller du lego på nett (Opptil 36% rabatt)

 

 

Radiostyrt
Har den gamle gått i stykker eller har han kanskje aldri eid et radiostyrt leketøy? Uansett er det på tide med et nytt. Gjør alltid stor suksess hos guttene i tillegg til at flere av familiens medlemmer kommer til å ha stor glede av gaven.

Klikk her for radiostyrt bil

Klikk her for radiostyrt helikopter  

 

 

 Til jentene:

Dukkehuset
Enten hun samler på Lundby, Sylvanian, Barbie eller Pippi, eller kanskje noe helt annet så er julen tiden for å gi bort et dukkehus eller oppgradere mennesker og møbler. Gå for noe nytt eller noe som må erstattes, eller invester i lys om det ikke finnes fra før.

Her finner du Lundby på tilbud (Opptil 40% rabatt)

Her finner du Pippi og Sylvanian

 

Monster High 
Det kuleste blant alle jenter i alderen 6 – 12 år i år er Monster High, som stadig lanserer flere produkter i porteføljen.  Her er det fritt valg i alt fra dukker og tilbehør til utkledningsklær og videokamera  – det meste står på ønskelisten til de aller fleste jenter.

Klikk her for å velge gave! (Opptil 51% rabatt)

 

Klær
Jenter er jenter og de liker å pynte seg, variere og gjerne ha på seg noe nytt. Det er mye salg rundt omkring så her er det bare å finne din favoritt. Vi kan anbefale følgende nettbutikker for kule jenteklær som ikke alle andre har:

Boozt.no     Nelly.com   Polarn o Pyret   Zalando.no

 

 

Bøker

Det finnes mange spennende bøker for jenter i alderen 6-12 år og selv om de nå har begynt å lese selv liker de fortsatt å bli lest for. Hva er vel da bedre enn en morsom bok som både store å små kan ha glede av? Alt av Roald Dahl er lykke, det samme gjelder Astrid Lindgren og Anne Cath Vestly.  Harry Potter er også stor blant jentene, det samme gjelder bøkene om Svein og Rotta.

 Her finn er du Roald Dahl

Her finner du Astrid Lindgren 

Her finner du Anne Cath Vestly

 

Lydbøker
Det meste av de som er nevnt gjelder også for lydbøker – som gjør barne til bedre opplesere samt beriker ordforrådet. Av og til har barna rett og slett ikke ork til å lese selv, men kan da glede seg stort over en lydbok.

Klikk her for oversikt over lydbøker 

 

Lego
Lego Friends er det som gjelder blant jentene, og da er det jo bedre jo større boksen er. På toppen på ønskelisten ligger «rideleir» og «Olivias hus», men også mindre sett blir godt mottatt.

Her finner du Lego Friends  (Opptil 36% rabatt)

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar