Ikke glem dette til ferien

Det er alltid noe man utsetter til siste liten. Noen ting det er kjekt å ha med på ferieturen, men som vi også klarer oss uten. Men ferien blir så mye bedre om du faktisk har husket disse tingene. caps-NY_graa

Caps

Enten du skal ut med båten, beskytte håret ved soling eller har en «bad hair day», så sørg for å ha en caps i kofferten, eller på hodet. Den kan like gjerne brukes av kvinner som menn, samt barn, og helst bør det stå noe kult på – som «NY» eller «Chief».

 Her finner du flere   pilot

Nye solbriller

Ja, det fikser vi i i taxfreeen – men det skjer jo ikke. For vi har dårlig tid og i taxfreen er det mange mange mennesker. Også tar det jo sin tid å finne noen solbriller som passer perfekt, hvilket de jo skal når man først skal legge et par tusenlapper på bordet.

En løsning er å kjøpe noen rimeligere, og heller investere i drømmebrillene senere, når du faktisk finner de. Det skader jo heller ikke å ha flere å velge mellom. Her finner du flere å velge mellom.

SO241B003-710@2.1

 Bikini/badeshorts

Det gamle badekostymet funker sikkert et år til, eller kanskje du bare skal slå til å klikke deg hjem en ny badebukse / bikini. Det er det store spørsmålet – år etter år.

Men når det allikevel både finnes mange fine varianter til en rimelig penge og de får deg til å se bedre ut – hvorfor ikke like gjerne bare investere i en ny?

Her er tips til flere kule badebukser

Her er de råeste bikiniene

bag-tag350Bagtag

Når du står der å venter på kofferten, og blir unødvendig irritert fordi noen tar din koffert, som viser seg å ikke være din, men hans…

Har du en tag er du sikker i din sak, og får en bedre start på ferien. Eller hjemreisen.

Her finner du noen kule, og her finner du en konservativ variant. Er du vågal kan du jo også gå for denne varianten.

 

handkle

 

Strandhåndkle

Kanskje er det billig å kjøpe strandhåndklær dit du skal, men det er ikke alltid tilfellet. Noen steder skrur de faktisk opp prisen pga. alle turistene.

Kjøp heller med deg et hjemmefra nå som det er salg, så har du også råd til å legge det igjen om kofferter blir for full av suvernirer. Her finner du fine badelaken i lekre farger.     sandaler

Flipflops

Det er jo alltid noen i familien som trenger nye strandsko, eller kanskje du selv må ha et par nye?

Foruten at det er behagelig å gå med er det praktisk og passer til alt – fra bikini til penkjolen du bruker på kvelden.

Men det bør ikke nødvendigvis være samme sandalen da – de kommer jo nå i så mange forskjellige, fristende varianter – og heldigvis koster de ikke skjorta. Kanskje finner du noen på salg? Eller så finner du mange flere her.

Flekkfjerner

fllekkfjerner350 Engangsservietter som fjerner flekker av vin, kaffe, bær etc. fra ull- og bomullsplagg umiddelbart. Vin folkens – bedre blir det ikke. Tenk så fint å ha i vesken om du søler på skjorten eller favorittkjolen. Som du har planlagt å bruke noen ganger. Må ha, bare må ha!

Desinfiserer

Desinfisering

Mange påstår det er overdrevent med desinfisering av hender før man skal spise, men når ungene dine har tatt på alt det interessant de har sett før lunsj i storbyen, eller det er lite vann på hytta, kan det være greit å rengjøre hendene enkelt.

Velg mellom servietter ellerskum på flaske (som brukes av det svenske skilandslaget).

Sykit

sykit

Du vet vel at knappen aldri faller ut på et godt og planlagt tidspunkt? Og at hullet i kjolesømmen heller ikke melder sin ankomst før i siste liten.

Derfor er det viktig å ha med seg utstyret for å trylle det i orden igjen. Ta ca. null plass, og vi kan love du er glad for at du har pakket det, når uhellet er ute. For det skjer alle, plutselig, helt uten forvarsel.

 

Høyttaler

høyttalere_bluetoothMan må jo bare ha litt høy musikk på balkongen i Syden eller på terrassen på hytta. Det er slikt det blir stemning av.

To kule varianter er denne lille høyttaleren eller denne i flere fargerike varianter.

 

En kul bok

 Ut av ilden

Ut av ilden (Ingvar Ambjørnsen)

Klikk her for spenning i sommer   Den fantastiske reisen til fakireneller…

Den fantastiske reisen til fakiren som gjemte seg i et Ikea-skap (Romain Puértolas)

Klikk her for en surrealistisk historie

 Her finner du flere anbefalte bøker.

Det er jo en liste, så plukk gjerne ut det som er viktigst for deg om det blir mye.

 

Og du – god tur og god sommer :-)

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.