Hvilken type vibrator er du?

Kondomeriet guider deg i jungelen av sexleketøy, der det ikke alltid like lett å finne frem og i hverfall ikke om man er helt ny på området.

Det som er viktig å huske på er at alle er skapt forskjellig og har forskjellige preferanser til hvordan man liker å bli tilfresstilt. Noen vil ha det søtt og lite, mens andre vil ha det større og mer naturtro.
Det dyreste er ikke alltid det beste, men kvalitet og pris henger ofte hånd i hånd. Når du kjøper en vibrator eller dildo for aller første gang kan det lønne seg å finne et prisnivå du er komfortabel med, sånn at om ikke det første leketøy får deg til å se stjernehimmelen så har du ikke lagt for mye penger i kjøpet.

Hva gjør de forskjellige?

Dildo  er en dong uten motor til innvendig bruk. Den kan være naturtro, designformet, med og uten testikler i alle slags materialer. En dildo må beveges frem og tilbake selv, og passer aller best til de som enkelt får orgasme ved vanlig penetrering.

Vibrator  deles opp i to forskjellige varianter: innvendig og utvendig bruk. De til innvendig bruk ser ut som en dildo, men er utstyrt med en motor som vibrerer. Disse kan være både designformet og naturtro, og laget i silikon, lateks, hardplast, metall og hudlignende materialer for ekstra naturtro følelse.
Vibratorer til utvendig bruk er av mindre størrelse og mer hendige til å bruke på alle erogene soner for han og henne. Utforsk klitoris, brystvorter, testikler, perinem og andre steder dere liker å bli kost litt ekstra med.

Test deg selv

Kondomeriet.no har laget en liten test for deg som vil finne ut hvilken vibrator passer for deg. Det finnes vibratorer i alle mulige farger og varianter. Ta testen og finn ut hvilken som passer for deg.

Du finner den her

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar