Husk å merke tøyet nå

Snarveien kan det koste deg både tid og penger.

Det å merke barnas tøy er en liten jobb nå i starten, men så er det penger og tid spart i etterkant. For er tøyet merket unngår du i størst mulig grad at det blir borte.

Forlagte klær kan henges rett tilbake på barnets plass, i stedet for å legges i en kasse, og ikke minst slipper du da  å bruke tid på å lete etter det, og på å måtte dra ut for å kjøpe nye sherrox, votter eller kanskje en jakke om det ikke har kommet til rette i løpet av kort tid.

hygenisk matboksTrikset er tiden
Og egentlig er det hele såre enkelt. Merkene som du skal stryke på bestiller du enkelt hjem i posten, og så er det bare å legge frem bunken med klær som skal merkes, og gå i gang.

Det tar bare ca 5-10 sekunder å merke hvert enkelt plagg, så hele prosessen er egentlig ganske raskt unnagjort når du først har kommet i gang.

Og vi kan garantere at disse lappene ikke løsner i vask, så sant du ikke har jukset. Trikset er nemlig å holde strykejernet på lappen (og strykepapiret) i 7 sekunder og ikke bare i 2.

Merk alt, alltid
Klistremerker til å feste på matboksen, koppen, termosen, vannflasken og sitteunderlaget følger også med, så du trygt kan sende poden ut på tur uten å være redd for at ikke alt kommer med hjem i sekken tilbake.

Og trenger du forøvrig tips til en ny og smart matboks du kan kjøpe finner du en fin oversikt her.

Har barnet behov for en vannflaske anbefales de lekkasjesikre drikkeflaskene fra Contigo.

 

Mer for deg:

Lag en fotobok av ferieminnene

Ny, sporty nettbutikk for klær til barn og unge

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.