Dette er det hotteste du kan få

Kiss sang en gang om Hotter than Hell. Dette er kanskje enda hetere. 

14d313cf654761521e7c211859c9f7ed

Ghost Pepper Salsa

Dette er salsaen sin det. Mye smak og med krydderet Bhut Jolokia. Bhut Jolokia ble i 2007 kåret til verdens sterkeste krydder og er anslått til å ha opp mot en million scovilleenheter – sammenlign det med jalapeñoens 2 500-8 000 scovilleenheter

Her finner du salsaen

Sjekk også:

Pocorn habanero – supersterk popcorn for mikroen

Blair’s Habanero Chips – supersterk chips

Trinidad Scorpion Chilli Peanuts – chilinøtter som er en god del hottere

Snack Mix Habanero – mix av sterk snacks

Pure Peppers 3-pakning

aacb9da642bbf24d9a47d85ff2587fddDette er som et kinderegg i brennende hals. Tre sauser i varierende styrker. Der en vanlig tabascosaus ligger på mellom 2 500 og 6 000 Scoville (måleenheten for styrke i pepper) ligger den mildeste av disse tre sausene på mellom 7 000 og 15 000. Den mildeste, altså.

Den sterkeste? Mellom 400 000 og 500 000…

Sjekk den her

Jelly Beans Habañero

jellyEr du lei av han kameraten som spiser opp alt godteriet ditt? Eller har du en venn som skryter på seg at han kan spise alt mulig uansett styrke?

Dette er løsningen. En godterikrukke med futt og fart. Disse Jelly Beans er i tilsynelatende uskyldige smaker som kirsebær, appelsin, sitron, lime, ananas og lakris. Og fulle av habañero. Perfekt for deg som vil ha litt sting i snopet, eller for deg som vil lure noen ned i kameratens pose!

Sjekk den her

Verdens sterkeste pepper

hotDette er enkelt nok så sterkt at det kreves en virkelig mann for å prøve å ha det i seg i det hele tatt.  Har du spist habañero noen gang? Det er en klokkeformet frukt som har en styrke på ca. 100 000 til 350 000 Scoville, hvilket gjør den 30 ganger sterkere enn en jalapeñofrukt.

Yankeene blir selvfølgelig aldri fornøyd, så Frank Garcia fra California har trikset og fikset for å dyrke fram en ny variant av habañeroen: Red Savina. I tester har den på det meste oppnådd 580 000 Scoville: Den er altså mer enn dobbelt så sterk som en vanlig habañero.

Sjekk den her

Dave’s Ghost Pepper Sauce

daveDenne sausen inneholder verdens sterkeste chili: Naga Jolokia. Den har oppnådd 1 000 000 scovillegrader på tester. Nå inneholder ikke sausen bare det, heldigvis, men sterkt er det. Faktisk så sterkt at produsentene hevder det er verdens sterkeste saus.

Følgende advarsel hører med: Sausen er ekstremt sterk! Begynn med å smake på en i ytterst små mengder. Hold den borte fra øyne, dyr og barn. Ikke for folk med hjerte- eller pusteproblemer!

Se nærmere på sausen her

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.