Hot under i julen

 

Enten du trenger riktig undertøy for kjolen du har kjøpt, vil holde deg varm eller satser mer på å være hot om klærne skulle falle så har vi tipsene til deg her.  Til deg selv eller som gave.

Stroppeløs BH fra Wonderbra

Denne er viktig å ha om man skal bruke kjoler hvor stropper ikke er like hensiktsmessig. Gir den berømte Wonderbra-effekten i tillegg til at den, som det sies, har bestått testen ved både hopping og dansing. Avbildet med blonder, men finnes også i hudfarge.

Du finner den her 

Stella McCartney Supernat set

Så enkelt kan det gjøres, og så stilrent og sexy. Stella McCartney har klart dette også.

Perfekt for en u-formet kjole, eller under jeans og genser.

Fargen er en nøytral latte. Stringtruse i mykt, behagelig materiale. Strikk med blonder i livet

Du finner settet her

Studio La Perla Pyjamas

Kalde dager betyr også at man trenger en god pysj. Denne fra Stud La Perla er så klassisk og så god som en pysj skal være. I 100 prosent silke er det en garantert vintervinner.

Den komfortable passformen, egenskapene til silken og kvaliteten på plagget er en strålende kombinasjon. Enten du kjøper den til deg selv, ønsker deg den i julegave eller bare blir svært positivt overrasket under juletreet.

Her finner du pysjen

Nichole De Carle Last testament Tuxedo Corset

Dette korsettet fra Nichole de Carle er et designmesterverk som samtidig er så hot at det kun passer på utvalgte kvelder.

Nichole de Carle henter sin inspirasjon fra arkitekturen og kultur for å lage undertøy som virkelig skiller seg ut.

Korsettet som er laget i Storbritannia er i sateng og selv om det kanskje ser ut som en utfordring å få på seg er det enklere enn du tror. Det er bare å sjekke detaljene.

Uansett en garantert vinner under.

Her finner du korsettet

Gilde & Pearl How to Marry A Millionaire Big Bow Silk Knicker

Muligens det beste navnet på en truse noen gang er en truse laget i silke med en sløyfe på siden.

Gilde & Pearl er håndlaget undertøy inspirert av svunne tider. Dette relativt nye undertøysmerket har blitt en stor suksess i Storbritannia og designes av Diane Houston.

Navnet kommer fra filmen Gilde fra 1946, og Pearl er rett og slett at alt undertøyet skal være en perle.

Her finner du trusen

Firm Controll Full Slip Skin

Dette er hemmeligheten for alle som har lyst til å faktisk nyte julemiddagen. En underkjole som er fin og kvinnelig, et lett stoff som får kjolen din til å falle naturlig og som former kroppen på en fantastisk måte.

Her finner du underkjolen

Studio La Perla Lipstick Fever Balkong BH

Det er ikke mange BH’er som sier like mye god jul som denne røde balkongvarianten. Polstrede cuper med lukgning bak i det som virkelig er en klasse-BH.

En fin julegave til deg selv eller noen du kjenner godt.

Kvaliteten skal du i hvert fall ikke tenke på. Dette er en virkelig topmodell fra La Perla, et firma som har laget luksuriøst undertøy siden 1954.

Her finner du den

Rød nettingteddy med blonder

Vi er ganske sikre på at dette ikke er noe du vil bruke til hverdags eller for den sakens skyld at julenissens hjelpere har dette som sitt arbeidskostyme.

Like sikre er vi på at investeringen på 159 kroner som dette – relativt – lille plagget vil kreve av deg vil være god, om man er ute etter en litt ekstra interessant jul.

Ett tips kan vi samtidig gi: Hvis dette skal pakkes inn som gave så bør det ikke være med for å ligge under juletreet hos svigers.

Du finner teddyen her (velg undertøy i menyen til venstre, og så sexy undertøy)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *