Høstens beste krimbøker

Er du ute etter litt spenning i hverdagen så er disse fem krimbøkene noe for deg.

 Arild Stavrum – Golden Boys

Norges mektigste fotballagent, Arild Golden, blir funnet brutalt drept på kontoret sitt i Ullevål stadion. Karismatiske Golden frontet Norges beste forballspillere og var en skruppelløs forretningsmann som presset alle konkurrenter ut på sidelinja. Hvem hadde et motiv for å drepe ham?

Det er så avgjort på tide med en kriminalroman fra fotballens forunderlige verden …spretten og velskrevet og bør leses av alle som skjønnmaler tingenes tilstand i Fotball-Norge. Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Kjøp boken her

Gunnar Staalesen – Der hvor roser aldri dør

Endelig en ny bok om og med Varg Veum. For nesten 25 år siden ble en treåring borte fra en sandkasse, men moren prøver fortvilet å finne ut hva som skjedde.

Han er etter min mening Norges beste krimforfatter gjennom tidene, og det er oppsiktsvekkende at han gjennom den siste boken presterer en ny opptur Hans Olav Lahlum, Vårt Land

Kjøp boken her

Camilla Läckberg – Englemakersken

Den åttende boken i Läckbergs Fjällbacka-serie – og kanskje den sterkeste. Påsken 1974. En familie forsvinner sporløst fra øya Valö utenfor Fjällbacka. Middagsbordet er sirlig dekket, men alle, bortsett fra ettåringen Ebba, er borte. Er de ofre for en forbrytelse, eller har de forsvunnet frivillig?

«Englemakersken er litt som et kinderegg – man får både sjokolade og overraskelse i ett.»Aftonbladet

Kjøp boken her

Jørn Lier Holst – Jakthundene

William Wisting suspenderes og settes selv under etterforskning mistenkt for å ha fabrikkert bevis. Han var etterforskningsleder i en av landets mest medieomtalte straffesaker, da unge Cecilia Linde ble drept. Nå, 17 år senere, har det kommet for en dag at bevisene som felte gjerningsmannen var forfalsket. Mediene værer nytt blod. Wisting har brukt hele sitt yrkesliv på å jakte på forbrytere. Nå er det han som er byttet, og han må arbeide på egen hånd og i skjul for å finne ut hvem av deres egne som konstruerte det falske beviset, og hva som egentlig skjedde den gangen

 Hans nye bok bør leses av alle som liker krim. Torbjørn Ekelund, Dagbladet

Kjøp boken her

 På engelsk: Megan Abbot – Dare Me

The high school cheerleading squad has a new coach: Colette French, perfect in every way, a cool and commanding presence who instantly wins the girls’ approval and allegiance. The girls find themselves drawn into Coach’s life, opening up to her and eagerly vying for her attention.

But when a suspicious suicide hits close to home, and the police investigation involves Coach and her squad, the girls are left wondering where their loyalties truly lie – and how far is too far to go for those in power.
Sexy and sinister – New York Times

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *