Her finner du adventskalenderne

Nå kan du enkelt handle adventskalendre, gaver til egenlagede kalendre og kalendrene som passer for voksne direkte her på nett. Vi gir deg oversikten.

Årets julekalender på NRK er Julekongen. Det som garantert blir en favoritt i adventstiden er selvfølgelig også et godt valg for adventskalenderen.

Sjekk ut pop-upkalenderen her

Det finnes også en bok med målgruppe 6-9 år. Den finner du her.

Et aktivitetshefte  er også laget.

Disney Cars adventskalender – bygg din egen racerbane

Denne kalenderen gir barnet en racerbane som bygges opp gjennom adventstiden. En super kalender for alle barn som liker «Biler»/Cars.

Her finner du den 

Star Wars Lego adventskalender

Denne kalenderen er et lite Kinder-egg, uten å inneholder sjokolade med sukkerbomber. Her får man Lego hver dag som kan bygges opp, og det er Star Wars så det er relativt enkelt å aktiviserer far eller mor også (ja, mest sannsynlig far).

Sjekk den her

Sjekk også:

Mummi adventskalender med 24 Mummi-figurer 

Spiderman-kalender med leke hver dag 

(Du finner også Barbie, Disney prinsesser og mange flere ved å følge disse lenkene)

Lage kalender selv

Å lage kalender selv til barn og voksne betyr å finne 24 gaver. Veldig ofte ender det opp med en del mindre holdbare leker til barna, og mindre veloverveide smågaver til de voksne.

Det er likevel mulig å lage adventskalendre som blir godt mottatt av både små og store med smågaver som man har bruk for, og som ikke bare gir glede akkurat i det man pakker opp gaven.

Til barna

At barn bare blir glade for leker er en myte skapt av voksne. Barn kan like gjerne bli glade for klær og andre ting man har litt mer bruk for enn små plastikkleker som går i stykker fortere enn papiret rives av gaven. Her er noen tips til hva du kan fylle kalenderen med:

Sko – trenger barna nye sko til vinteren? Istedenfor å pakke inn enda en gave til jul så kan dette være en perfekt gave tidlig i kalenderen. Kanskje trengs det også nye pensko til jula? Sjekk ut skoene hos bykier, sko som er så fine at du skulle ønske de var i større størrelser.

Klær – det samme gjelder for klær. Det er sikkert noe som trengs i garderoben til de små i familien, og enkelte dager kan dette puttes inn i kalenderen. Sjekk for eksempel klærne fra Zalando for å finne det ekstra fine. Du kan også investere i noen trusepakker som kan fordeles over flere dager. Sjekk her for et utvalg.

 Bøker – barn elsker bøker, og et lite tips kan være å melde deg inn i Bokklubbens Barn. Da får du 1000kr i gavekort som kan brukes både på bøker og annet i deres webshop. Sjekk også utvalget av barnebøker hos Tanum.

Filmer – filmer er en god søndagsgave. Hvorfor? Du åpner filmen, setter den på – og så kan du få litt ekstra søvn. Sjekk barnefilmutvalget her.

For litt større barn av den feminine sorten opp fra og med tenåringsalder så kan en sminkekalender bli svært godt mottatt. Kjøper du ett eller to gavesett så kan det fordeles godt utover i adventstiden.

Enda litt større jenter kan også bli glade for det, men du kan også lage en voksenkalender. 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *