Her er våre beste gavetips til valentine

Det er snart klart for årets mest romantiske dag. Den 14. februar feirer vi valentinsdagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, og dersom du ikke overrasker din utkårede med en gave, så vil det ikke falle i god jord.

Her er noe som passer for alle og enhver, og for tykke og slunkne lommebøker.

Vi gir deg våre beste tips:

Barcelona

En romantisk weekend

Valentinsdagen er en tid for å dyrke romantikken. Gjerne på et godt, lunt og romantisk hotell.

Å gi bort en romantisk weekend i gave vil gi deg stjerne i boka. Vi har plukket ut 15 romantiske hoteller i 15 romantiske storbyer som garanterer en uforglemmelig valentinsfeiring.

Våre nordiske naboer byr også på så mange flotte byer som er et perfekt utgangspunkt for å pleie kjærligheten. Overrask din utvalgte med en langhelg på et av disse romantiske hotellene i Skandinavia. Vi har sjekket pris og tilgjengelig på en rekke hoteller fra torsdag 13.- 16. februar (torsdag til søndag), samt flypriser om du trenger transport.

Eller hvorfor reise til utlandet når Norge byr på så mange romantiske steder. Vi snakker om steder med unik arkitektur og atmosfære, flotte spisesteder og overnattingsalternativer som vil sjarmere fletta av deg. Vi har plukket ut de vi mener er de 10 mest romantiske hotellene i landet vårt.

Sjekk også spesialtilbudene på hotellovernatting hos Expedia og Hotels.com. Du kan spare opptil 50 prosent.

Chantelle undertøy

10 kjærlighetsundertøy som smelter menn på valentine

Hvor romantiske alle menn til enhver tid er, kan sikkert variere stort, men disse undertøyssettene garanterer i hvert fall oppmerksomheten både på valentinsdagen og resten av året.

De kuleste valentinsgavene til henne

Her er gavene hun virkelig ønsker seg, og de passer for tykke og slunkne lommebøker. Disse vil også gi deg stjerne i boken.

Sexy valentinsgaver

Med disse gavene vil alle hjerters dag garantert vare ut i de sene nattetimer… Ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

10 morsomme gaver til morsdag og valentinsdagen

Er du blant de som alltid gir en bukett blomster til morsdagen, eller synes at Valentinsdagen er skikkelig klissete og kjedelig? Her er det 10 idéer til morsomme gaver, som garantert får både deg og mottakeren i godt humør.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.