Her er tipsene til farsdagen

Det er ikke nok med en veggmelding på Facebook til far den 11.november. Farsdagen bør markeres på litt flere måter også.

Vi har samlet noen tips for deg som kanskje ikke helt har ordnet med gave eller andre ting. Og, fortvil ikke, alt vi foreslår under vil være i orden til farsdagen – selv om det er relativt kort tid til.

Gi en opplevelse i gave

Wishbox er en ganske genial gave for deg som ikke helt vet hva du skal kjøpe. Her bestemer selv far om det er golf, dykking, trening eller laserpistolspilling som skal være gaven. Her kan du vise en utskrift av alle valgene han vil få som gave.

Her finner du wishbox

Kjøp en romantisk helg til deg og han

Dette er klassikeren som aldri blir gammel.

Her kan du bestille hotell

Gi et dataspill

Menn blir kanskje aldri helt menn, det er litt gutt i enhver mann hele livet. Skal du være ekstra kreativ her så kan du forhåndsbestille et av de store spillene som kommer i høst i en såkalt limited edition. Tro oss, selv om han allerede kanskje har gjort det får du bonuspoeng for innsatsen. Du kan også bruke vår rabattkode. Og siden det er forhåndsbestilling så er det nok å si at du har gjort det.

Les mer om rabatten, og få tips til spill her

Gi et blad-abonnement

Hva med Pondus? Vi Menn? Mann? Det finnes mange valg.

Sjekk utvalget her

Blomster

Det er ikke bare mor som liker blomster, den myten kan det skytes hull på med en gang. En romantisk bukett kan også bli svært godt mottatt av far.

Du kan bestille blomster på nett her

 

Se også alle de andre butikkene du finner her på www.24.no

4 thoughts on “Her er tipsene til farsdagen

Erik

Reply

Jeg stusser litt over følgende:
Kjøp en romantisk helg til deg og han

Dette er klassikeren som aldri blir gammel. Legger du med en garanti for at det blir en uforgemmelig helg også så… ja, du klarer vel å skjønne resten selv?

NÅR ble det normalt at man hadde en romantisk helg med sin far?? Og hva mener dere med.. ja, du klarer vel å skjønne resten selv?. Jeg vet ikke hva i huleste dere tenker her, for når jeg tenker romantisk helg, så tenker jeg bare på et utfall… OG det utfallet vil jeg aldeles ikke oppleve sammen med min far!!!

04/11/2012 at 7:04 pm

    admin

    Reply

    Hei

    Det er ganske normalt at man kjøper en gave fra mor til far, men hvis du tenker på det som en gave til din egen far så er det vel neppe noen god løsning om man legger på noe ekstra.

    04/11/2012 at 8:13 pm

Erik

Reply

Da burde kanskje ikke bildet over være av en far med 2 unge jenter. Denne artikkelen her bør omskrives og kanskje nevne at det denne artikkelen gjelder tips om gaver fra mor til far.

05/11/2012 at 4:09 pm

KD

Reply

Jeg synes ærlig talt at ingen av disse her passet noe særlig.
Min far er over 60 år, så dataspill er ikke noe for han mtp at han kan såvidt skrive på laptop.
Han er utrolig enkel av seg, liker hverken blader, reiser eller opplevelser.
Tror det blir kake til ham :)

10/11/2012 at 2:35 pm

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *