Her er nettbrettet som gjør alt du trenger – til tusenlappen

Hva skal du egentlig med nettbrettet ditt?

Surfe på nett?

Se på Netflix?

Sjekke mail?

Statistikken viser at det er slike enkle ting folk flest gjør på deres nettbrett. Da har man valget mellom å betale en del tusenlapper eller en tusenlapp.

Acer Iconia A1 er et lite nettbrett (tenk iPad Mini for den som har sett det) med en relativt kraftig innside og en veldig ok pris.

Sjekk nettbrettet hos Acer her

Lesebretten har en fin oppløsning, veldig klare farger og god lyd som gjør den til en god videospiller. Med 16 GB minne kan den også lagre veldig mye, enten det er filmer eller bilder – og den kjører de aller fleste androidapper.

screenshot-by-nimbus (21)Du kan laste ned Google Chrome for rask og god surfing, koble opp – enklere enn på iOS – alle dine epostkontoer.

Alt i alt er dette et nettbrett som gjør alle de tingene du oftest gjør til en pris som ikke er avskrekkende for veldig mange.

Danske Tech-Test anmeldte nettbrettet, og ga det en bronserating med følgende omtale:

Den lille 7,9” tablet fra Acer er en elegant lille tablet, der samtidig gør sit yderste for at ligne en high-end tablet. Den har et design, der bringer tankerne hen på en iPad mini og en pris, der er helt i bund.

Amobil omtalte det som billigbrett med rå ytelse.

Sjekk flere tester hos itest her.

Her finner du nettbrettet til rundt tusenlappen

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.