Her er dressene til julefesten

Vi har plukket ut fem dresser i fem forskjellige prisklasser som garantert suksess på årets julefest, eller bare til selve julaften.

På budsjett: ASOS Slim Fit Suit in Charcoal

Denne outfiten med vest, bukse og jakke vil ikke koste deg mer enn rundt 1100kr. Mange fine detaljer og innsydd slik at du vil virke slankere, noe som kan være fint om du samtidig skal innta julemat.

Presentasjonen til ASOS sier følgende:

The details include: narrow notched lapels, single breasted twin button fastening to the front, buttoned cuffs, single chest pocket, twin flap pockets to the waist, interior pockets and a vent detail to the reverse hem.

Du finner dressen hos ASOS her (velg menn og suits)

Medium luksus: Boglioli 

Dette er en dress for deg som gjerne vil ha den litt ekstra oppmerksomheten. Laget i ren bomull er det en dress som både gir oppmerksomhet samtidig som den er klassisk i sitt design.

Dette er også en av de få dressene hvor du kan styre unna hovedregelen når det gjelder knapper, og om den nederste skal være kneppet igjen:

Tre knapper: Never

To knapper: Sometimes

Du finner dressen hos yoox her, og den koster rett over 4000kr. (Velg men og suits)

Luksus: Boss – The Hour/Sharp 5

Dette er en sikker vinner. Temperaturbalanserende slik at du verken blir for varm eller kald, et klassisk snitt og laget i 100 % virgin wool. Eller som Boss selv presenterer den:

Classic style epitomized, by BOSS Black. This modern-fit suit is rendered in pure shorn virgin wool and finished with traditional tailoring, including notched lapels, a two-button front closure, welt and flap pockets, and striking back vents.

Prisen på dressen er 6 299kr, og du finner den her (velg menn og suits).

 

For deg som liker dresser laget av vakre blondiner: Rune Even Grey Picnic Check 2 av Moods of Norway

Dette er jo ikke dressen for deg som vil være i bakgrunnen eller som ikke helt takler at folk gjerne vil at du skal vise fram hva som står på innsiden av buksa di.

Jakken har lommer med lommeklaffer i siden. Dobbelknepping i front, dobbelsplit bak, brystlomme med konvertibelt for.

Prisen på dressen er 4399kr, og du finner den hos Miinto her

Navo Russo Three Piece Suit

Dette er dressen for deg som gjerne vil være bittelitt annerledes enn grå og svart, for selv om dressen fra Moods of Norway skiller seg ut er den også egentlig mest grå.

Navo Russo er som navnet tilsier blå.

Den er like stilig som den kan være rocka, og er et godt valg for julefesten med et klassisk snitt.

Topman forklarer det slik:

Made with premium mohair italian fabric. With a two tone jacquard lining and contrast black satin trim design on a new bespoke, longer leaner fit. 100% Wool. Dry clean only. As part of the Super Premium collection

Prisen for hele outfittet er 300 pund, og raskt regnet er det litt under 3000kr.

Her finner du dressen

 

6 thoughts on “Her er dressene til julefesten

Jay

Reply

Hei.

Må bare riste litt på hodet over denne artikkelen.
Kjempe bra at dere tar for dere julebords-dressene, og fine dresser! MEN! Aldri på en dress med to knapper skal den nederste være igjen, aldri!
Heller ikke på en med 3.
Dette er bare på illustrasjonsbilder, da man får ett tydligere inntrykk av dressen.

Ellers fint, går for en klassisk Hugo Boss i år.

05/11/2012 at 8:24 am

Bøtta

Reply

Nå er det vel ikke artikkelforfatteren som har kledd opp folk i dress, kneppet feil knapper, og tatt bilder av dem??

05/11/2012 at 5:00 pm

Lars

Reply

Hva har hendt med Ricco Vero dressen?!
Den er Norsk, klassisk, flott snitt, sitter som støpt!

Kommer fra samme bygd som moods, bare 20 år tidligere :)

06/11/2012 at 12:13 am

Teluna

Reply

Helt riktig som Jay her sier, den nederste knappen på en toknappers-dress skal ALDRI være igjen. En annen ting at man ALDRI noen som helst gang skal gå i et juleselskap i en grå dress. Nå er riktignok ikke grå en farge, men la oss nå si at den er det. «Grå-fargen» gjenspeiler på en eller annen merkelig grunn våren «antagelig går dette i at trestammene er grå tidlig om våren, før løvet spretter ut». Grått hører våren til, lys-grå hører sommeren til som igjen gjenspeiler de lyse farger. Du kan være så moteriktig du bare vil, men å stille opp i et juleselskap i en grå dress «uansett om den koster 100.000,-» du er bare rett og slett på tur «bærtur»!

06/11/2012 at 1:08 am

Thomas

Reply

Sorry folkens! Dere er alle på tur, en veldig lang tur uten kart og kompass. Ja den nederste skal aldri kneppes, og det er vel det eneste fornuftige som er skrevet! Hold dere til det dere kan! Grå om våren pga trærne, du kommer nok aldri hjem fra turen! Det er desverre for mange som uttaler seg/skriver artikkler om noe de ikke har peiling på! Moods of Norway, folk lar seg fortsatt lure…!

Man drar ikke til legen for å kjøpe brød. Man drar ikke til bilbutikken for å kjøpe sko!

Please, keep your day job!

07/11/2012 at 9:48 am

Ola Nordmann

Reply

Og hvem er så å si du, Thomas?
Så lenge du ikke er den personlige stylisten til Kanye West eller Ryan Gosling osv osv så tror jeg heller ikke at du skal utrykke deg så veldig mye

Som du sier: Keep your day job

27/11/2012 at 12:31 am

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *