Her er dingsene som «bryter isen»

Har du noen gang vært i et jobbmøte der stemningen definitivt hadde hatt godt av å løses opp litt? Eller gått alene på fest? Eller hatt vanskelig for å starte en samtale første dag i ny jobb? Her er dingsene som garantert fungerer som en «ice breaker».

Skjellettsokker

Kanskje du skal besøke eller få besøk av en jente du dater for første gang. Disse sokkene er kanskje ikke trendy, men de vil garantert føre til at stemningen løsner og dere har noe å le av sammen. Passer også perfekt til hjemmefesten!

Grisekoppen

grisekoppen

Du mener kanskje at den formelle sjefen bør løsne litt på snippen, eller at kollegaen som alltid gjør narr av andre bør smake sin egen medisin. Løsningen får du med grisekoppen. Den mest perfekte «ice breakeren» i enhver formelle situasjon.

Tesil med haifinne

Det finnes selvsagt også et produkt perfekt for det fisefine teselskapet. Silen har en haifinne på toppen som stikker opp av «teoverflaten». Morsomt, men ikke noe for pyser.

Humørkoppen

Skal du spare på porselenskopper du kan servere gjestene dine kaffe i bør det bli humørkoppene. Ikke bare er de morsomme og søte, de har også dobbeltvegger slik at den holder kaffen ekstra varm ekstra lenge. Humørkoppen finnes i glad, gretten, søvning, stresset og frekk. Kanskje en perfekt måte å hinte til vennene dine om deres dårlige egenskaper … eller ikke?

Festival feet

festival-feet

Har du tenkt til å dra alene på festival trenger du ikke å bekymre deg over å være «Viggo Venneløs» dersom du har på deg Festival feet. Produktet vil jo bli festivalens snakkis, og nysgjerrige og misunnelige festivalgjengere kommer til å gå mann av huse for å snakke med deg om hvor du har fått tak i disse geniale skobeskytterne. Ikke bare får du kompiser, men du slipper å dra med deg svære gummistøvler fordi disse kan beskytte joggesko og føtter på en gjørmete festival. Festival feet finnes i fargene blå og rød.

Disco kalkulator

Hvem sa at alle regnskapsførere er kjedelige? Uansett om du er det eller ikke vil ingen tro det med den kule disco kalkulatoren. Kalkulatoren fungerer som en hvilken som helst annen kalkulator, men spiller av funky lyder når du taster på den. Denne vil garantert skape fest på kontoret.

Papirflymotor

papirflymotor

Denne vil skape liv og røre på arbeidsplassen. Noen vil sikkert irritere seg, men de fleste er nok med på leken. Denne dingsen er moro for både barn og voksne, og kan være en suksess både på jobb og i barnebursdagen.

Glassmerker

Ikke vær redd for at stemningen skal være trykkende på festen når du bruker disse figurene til å merke gjestenes glass. De vil garantert snakke om hvor morsomme figurene her, og ikke minst hvor smart det er at de kan se hvilken glass som tilhører hvem. Det er garantert at noen vil kopiere trikset på sin neste fest.

Origami servietter

Ved middagsbordet blir det i hvert fall ikke kjedelig når du dekker på med origami servietter. Brett de selv for å pynte bordet med de forskjellige figurene, eller aller helst – la gjestene selv få prøve og leke seg.

Se flere morsomme og geniale dingser på Dingsy.no.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.