Har du pc eller kamera må du ha dette

IMG_20150126_182406Ordet genialt blir alt for ofte misbrukt. Det blir like gjerne brukt om ting som bare er sånn halvveis smarte en kort stund som om ting som faktisk er geniale.

Derfor ber vi deg om å tro oss at vi faktisk mener dette er genialt. Med strek under.

Produktet vi snakker om er Cyberclean.

IMG_20150126_182356La oss si det med en gang også: Da denne dunken kom i posten var vi veldig skeptisk. Jasså, vidundermiddel for å rengjøre datamaskin eller mobil. Slike vidundermidler ser vi jo på reklame på TV eller på gata i både ny og ne hele tiden.

Noe særlig mindre skeptiske ble vi ikke av innpakningen som egentlig ikke sa oss alt for mye. Javel, man tar ut noe og gnir det på keyboardet eller annet? Akkurat.

Så ble skepsisen fullkommen da det hele så ut som slik slim som barn så gjerne vil ha for å grise med over alt i bakseter av bil eller i tv-sofaen.

Cyberclean kan da ikke være noe særlig?

IMG_20150126_182348Vel. Vi tok en liten klump av slimet, som riktignok luktet relativt godt (i en slik forstand at rengjøringsmidler luker rent). Så tok vi den forsiktig på keyboardet til en datamaskin som ikke lenger er veldig medgjørlig (altså har sluttet å virke), og så ble skepsisen forvandlet til noe helt annet. Det ble rent. Uten smuss, uten fare maskin eller annet. Enkelt, lett og raskt. Så kanskje navnet var riktig? Dette gjør cyberclean!

Raskt forflyttet vi rengjøringen over til den noe dyrere spill-bærbare, og med tanke på at den har blitt brukt – dessverre – mens man har godtet seg med både poppet mais og andre ting med både fett, salt og annet så var ikke forhåpningen stor.

Men rent ble det, og svært raskt. Vi brukte den også på vifta på spillkonsollen, på fotoapparatet og på diverse annet vi fant som burde vært rengjort for lenge siden. Blant annet et fotoapparat vi fant i kjelleren (se nederst)

Anbefalt? Som bare det. Dette kommer vi alltid til å ha stående. Til 79 kroner er det en super liten investering.

Sjekk CyberClean her

Alle bildene i denne saken er tatt av tester 24.no

cyber
24.no har fått produktet Cyberclean av produsent. Produsenten har ikke betalt for en god anmeldelse. Eller som vi sier: Vi mener dette!

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.