Slik bruker du feriepengene smart

Bruker du opp alle feriepengene på ferie, kommer du til å angre.

Her er guiden til hvordan du kan bruker pengene smartere.

Det første du kan gjøre er å sjekke vår oversikt over sommersalgene på nett. Det er veldig mange penger å spare i mange nettbutikker, med både designmerker og annet på storsalg før sommeren. Du bør også sjekke vår oversikt over de kuleste dingsene i sommer.

Har du barn i din nærmeste krets kan du se vår guide til hvordan du redder barnesommeren. Den finner du her.

Den store jeansguiden for menn

Skal du kjøpe jeans, og er mann, bør du lese denne.

Den store jeansguiden for kvinner

Og er du kvinne er dette guiden for deg.

Du kan også sjekke vår guide til hvordan du som mann kjøper skjorter. Den finner du her

Her er uansett vår topp 10 for feriepenger:

1. Bestill en ferietur

Kanskje en liten selvfølgelighet, men fakta er vel at de fleste nordmenn har ferieplanene klare når feriepengene kommer. Det færre nordmenn vet er at du kan gjøre gode kupp på turer til høsten og vinteren hvis du bestiller allerede på forsommeren. Sjekk vår guide til hvordan du får billige flybilletter her.

Ellers kan du sjekke hotell her.

2. Kjøp en skikkelig sykkel

Det er store nyheter at verdens største sykkelbutikk, Chain Reaction Cycles, har begynt å sende sykler til Norge. Sjekk deres utrolige  – og rimelige – utvalg her. 

3. Få ordnet det som må ordnes

Det er alltid noe som skal ordnes, men å ha pengene til det er ikke alltid like enkelt. Du kan spare både penger og tid ved å bruke mittoppdrag.no. Slik vi gjorde da vi sparte 5000kr på kun et bytte av vindu.

4. Kjøp evigvarende interiør

Som oftest har man ikke råd til de alt for store investeringene i designmøbler og pyntegjenstander. Unntaket er muligens da feriepengene kommer på konto. Sjekk vår oversikt over interiørbutikker på nett her. Enten du vil ha noe til hagen – se vår guide her – eller vil ha et utendørs boblebad fra Sparmax.

5. Bestill et designplagg

Enten du er mann eller kvinne, et virkelig designplagg er morsomt å ha. Sjekk ut utvalget på My Wardrobe, nettets stiligste butikk. Sjekk også vår merkevareoversikt her. Du kan også sjekke vår guide til 10 sommerhits i klesveien.

6. Kjøp ring(en)

Enten du har et viktig spørsmål eller bare vil gi en liten oppmerksomhet så anbefaler vi en kikk på prisene og utvalget til 21Diamonds. Vi har selv brukt nettbutikken flere ganger og er svært fornøyd med både levering, pris og kvalitet.

7. Bestill bøkene du burde ha lest

Sjekk vår guide til de 10 bøkene du bør lese i sommer, eller bare stikk til vår oversikt over bokbutikker på nett.

8. La mannfolka få stil

Enten du er en mann selv eller har en mann som trenger hjelp så kan du guides til disse to: Slik får du stilen til George Clooney og Slik får du stilen til Simon Baker. Ta også en tur innom guiden til ekstrautstyret alle menn bør eie.

9. Bli aktiv

Det sies at man riktig utstyr er viktig, og i så måte bør du sjekke vår guide til treningsklær for menn. Du finner også en guide til kvinner her.

10. Kjøp ny tv

Til kvinner: En moderne tv lar deg koble både det ene og det andre til den, og har nett. Til menn: OH YEAH!

Vår anbefaling? Samsung sine designperler. Elsket av både kvinner og menn. Sjekk prisene på MPX og Netonnet her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar