Halv pris på barnebøker og lydbøker

De aller fleste vet at gode leseropplevelser er viktig for barn. Lesing av bøker er med på å utvikle barnas fantasi og kreative evner, og gir økt kunnskap. Gode lesere gjør det som regel også bra på skolen.

Har du lyst til å gi ditt barn nye positive opplevelser, bør du ta en titt på høstsalget hos Ark.no. Det er 50% rabatt på en mengde barnebøker og lydbøker. Handler du for  over 199, -, får du varene fraktfritt tilsendt. Tilbudet gjelder til og med søndag 7. oktober.

Se utvalget av barnebøker og lydbøker her

Her er noen av bøkene og lydbøkene du kan overraske dine unger med.

 Georgs magiske medisin

Medisinen som gjør underverker med ufyselige bestemødre. Georgs bestemor er ikke som bestemødre flest – snill og koselig. Georgs bestemor er derimot nifs, og hun bare syter, klager, knurrer, bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg orker bare ikke denne bestemoren mer og vil forandre henne. Hun skal få smake sin egen medisin! Og da må han lage en magisk en, hvor tennvæske, loppepulver, grisepiller og hårfjerner er viktige ingredienser.

Du finner boken her

 

 

Den store boken om Petter Kanin og vennene hans : samlede eventyr

La barna bli kjent med Beatrix Potters fantastiske univers. Her er alle hennes eventyr og fortellinger samlet i ett bind, og boken kommer i en flott gaveeske. Beatrix Potters verden har like stor appell i dag som da den ble skapt for over hundre år siden.

Boken inneholder Potters 23 barnebøker, samlet i ett bind. Hver bok er gjengitt i sin helhet, med de opprinnelige illustrasjonene. Fortellingene er ordnet kronologisk etter originalenes utgivelsesdato. Her er også fire fortellinger som ikke ble utgitt i forfatterens levetid.

Du finner boken her

 En pingles dagbok 4: Hundedager

 Hva er en drømmesommer? Der er Greg ganske uenig med familien sin. Greg omtaler seg selv som en «innendørsperson», og synes han har en drømmesommer: Sove lenge, slappe av, ingen regler og ingen plikter. Moren hans har en litt annen oppfatning om hva en drømmesommer er. Sommer betyr sol og frisk luft og hyggelig samvær med familien. Hvem vinner? Hva skjer? Må Greg faktisk begynne å gjøre noe?

Dette er den fjerde boken i serien som har fått sin plass på bestselgerlistene og er oversatt til 43 språk.

Du finner boken her

 

Nifse Nella og frihetsgudinnens hemmelighet : den femte sannheten

Nifse Nella flyr sammen med Columbus over havet til Amerika. Nella blir innblandet i storpolitikk og treffer en rekke tidligere presidenter og frihetsforkjempere. Hun klarer å avverge en katastrofe ved å finne frem til noen hemmelige dokumenter som ligger gjemt inne i Frihetsgudinnen. En spøkelseskongress finner sted, og mange av Nellas tidligere bekjentskaper fra Paris, London, St. Petersburg og Madrid kommer flyvende. Det gjør også Torres Damask og Skrekk og Gru fra Syfabrikken hjemme i byen. Og nattskolelærer Sofia Skremmevetti, som vil høre om Nella har klart å finne Den femte sannheten.

Du finner lydboken her

Svein og rotta og monstertanna

Den 14. boken om Svein og rotta, som er blitt en av Norges mest profilerte barne- og ungdomsserier. Denne gangen handler det om tannregulering på liv og død. Rotta til Dan, James Bond, har nemlig en tann som vokser skjevt. Og hva gjør man da – får tannregulering, selvfølgelig! Og når både guttene og rottene i tillegg får være med tannlegen og se minerydderrotter i aksjon, er det duket for nye heltedåder fra Halvorsens side.

Du finner lydboken her

 

Se hele utvalget her

 

 

 

 

http://clk.tradedoubler.com/click?p=212325&a=1910542&g=20052216&url=http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?dokId=598844&rom=ArkBarn&utm_source=nyhetsbrev&utm_medium=epost&utm_content=Barneboker&utm_campaign=2012_10_04

http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?dokId=598844&rom=ArkBarn&utm_source=nyhetsbrev&utm_medium=epost&utm_content=Barneboker&utm_campaign=2012_10_04

BILDE: http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?dokId=595798&rom=ArkSkjulHk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *