Hvem vil du være i år?

Valgmulighetene er mange, og variasjonene mild sagt store.

Den 31.oktober skjer det – vampyrene lusker frem, spøkelsene flyr ut av sine hjemsøkte herregårder og de sexy sykepleierne inntar gatene (og utestedene!) landet over. Vi snakker selvfølgelig om Halloween – den amerikanske tradisjonen som sakte, men sikkert har blitt tatt inn i varmen også her til lands.

Her finner du alle Halloweenkostymer du kan forestille deg.

Å finne ut hvem, eller rettere sagt hva du vil være på Halloween, kan være litt av en oppgave. Vil du være skummel, ekkel, morsom, fryktinngytende eller sexy? Vi anbefale at du bestiller kostymet ditt tidlig, i tilfelle du må bytte eller fikse på et selv.

The walking dead

Zombier, mordere og lik – Halloween er drømmefeiringen for deg som liker å være litt skummel. La oss introdusere deg til folka du ikke har lyst til å møte i en mørk bakgate.

Skummel2

Kokken du ikke vil ha på kjøkkenet, selveste Carrie, oktoberfest-zombie (ja, de finnes!)

 

Skummel

Oktoberfest-zombie 2 (hva med å gå sammen med kjæresten i matchende kostymer?), seriøst ekle The Facelift og The Bloody Butcher (ikke en du vil at skal tilberede maten din).

Lekkert og lite

Som en amerikansk bekjent av undertegnede sa under en Halloween-fest en gang (da kostymevalget var skummel vampyr): «You have misunderstood, Halloween is about being slutty!». Det vil vi si er opp til hver enkelt, men det er definitivt en mulighet! Her er et utvalg…dristige Halloweenkostymer.

Halloween1

Devil domination, Søster SukkerSeductive Bat Girl.

Utfordrende kostymer er definitivt ikke bare for damene, her er noen utvalgte for mannfolka også:

Menn1

Sexy politimann – for deg med en stripperdrøm i magen, lettkledd politi og brannmannstripper.

Heroes & Villains

Med infernoen av superheltfilmer som stadig er over oss, er det ikke til å stikke under en stol at vi vil se en hel del superhelter – og skruker – under Halloween i år. Her er noen av våre favoritter innen sjiktet:

Heroes

The one and only Batman, The Joker, Supergirl, Wolverine, Spiderman, superskurken fra en annen galakse – Darth Vader.

Her finner du årets råeste Halloweenkostymer.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.