Hagelekene som gjelder nå

På tide å ha det litt moro?

Enten du inviterer til hagelag eller skal møte venner i parken – kvelden blir ikke den samme uten et innslag av lek.

Vi har funnet frem til de siste på markedet, samt noen kjente gjengangere.

 

Kjempeyatzy

 

yatzy600

Du har nok sikkert spilt det før, men ikke i megaformat. Moro for både store og små, og fint tidsfordriv mens man venter på ventepølsene.

 

Badeball

 

badeball350

Og ikke en hvilken som helst badeball men en badeball det kan være utfordrene nok å både få tak i og å sende i riktig retning, siden den måler hele 2,3 meter i diameter. Lykke til!

 

Mølkky nummerspill

 

Molkky350

En ny variant av det mer kjente Kubbespillet. Her skal du ikke bare velte stolpene men også sanke poeng. Men det handler fortsatt om å kaste og treffe.

 

 

Kubbe

 

Kubbe

Har du fortsatt ikke prøvd deg på den svenske klassikeren «Kubb» eller hater tall, så går du for denne. Storfavoritt blant både store og små er det også.

 

Speed-Badminton

badminton350

Med bedre rekkerter som er bedre strenget og mer presise ved skrå treff, samt fjærballer i forskjellig vektklasse som gjør det mulig å spille i vind, blir badminton en litt morsommere og litt mer utfordrende opplevelse. Spilleregler medfølger så prøv å holde deg til boken.

 

 Radiostyrt helikopter

 

helikopter300


Dette er ikke et hvilket som helst helikopter, men et som skyter missiler. Radiostyrte leker er alltid en icebreaker og med denne helikoptermodellen som i tillegg skyter missiler tas leken til et nytt nivå. Dette er en investering som garantert blir pop blant gutta, og som du nok ikke får ha i fred.

 

 

Radiostyrte racerbåter

basseng

En annen ny og morsom leke er poolrace eller radiostyrte racerbåter som du får fra Coolstuff. Konkurranser er gøy så skal du bare investere i en leke i år må det bli denne.

 

 

 

Slackline

 

slackline

Ikke helt ny av året, men vi tar den med fordi vi liker den så godt. Utfordre vennene dine til å gå på line. Hvem klarer å gå fra tre til tre uten å trå i bakken? En premie til vinneren kanskje?

 

Også for deg:

10 kule ting til hjemmet

10 ting som gjør din fest til årets kuleste

 

 

 

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.