Godt levert er også perfekt for to

Lisa Sandvik og samboer Glenn synes det er perfekt med middag for to levert på døren.

Annenhver uke er de en familie på fem og da prioriterer de hjemmelaget middag fra egne oppskrifter. Men de ukene de to eldste barna ikke er på plass, synes Lisa og Glenn det er perfekt med middag fra Godtlevert.no tre dager i uken.

Les også:

monicaholmen lerbæk IMG_9287
 – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

Nytt og spennende

Lisa og Glenn har valgt originalmenyen fordi de ønsker å prøve litt mer spennende og avanserte retter. Men for familier i farta kan den populære ekspressmenyen kanskje passe bedre. Ellers kan du også velge Roedemenyen dersom du vil ned i vekt, eller barnemenyen som er litt mer barnevennlig, men som også passer for voksne.

– Jeg synes det er deilig å slippe å diskutere hva vi skal ha til middag, og at når vi lager maten så vet vi med sikkerhet at vi har alle ingrediensene tilgjengelig, sier Lisa, og legger til at noe av det mest positive med middag fra Godtlevert.no er at man får prøve nye og spennende ting hele tiden.

Mens mange kunder sparer mye penger på å bruke Godtlevert.no tror Lisa at de bruker omtrent det samme, og hun er svært begeistret for maten. Lisa påpeker at oppskriftene er lett forståelige, og at tilberedelsen etter skrelling og kutting går veldig fort.

– Det har vært et par ganger vi har opplevd maten som ok, men jeg synes maten jevnt over er utrolig god og er veldig fornøyd, sier Lisa, som har brukt Godtlevert.no siden februar 2014.

Og at maten er god er kanskje ikke så merkelig ettersom alle menyene Godtlevert.no tilbyr blir komponert av kjendiskokken Ole Martin Alfsen. Han har fokus på ferske råvarer av høy kvalitet, og at disse skal ha så lite tilsetningsstoffer og e-stoffer som mulig. Råvarene han plukker ut kommer fra noen av de aller beste matleverandører i Norge.

Les også:

2 4
 Slik fikk hele familien et sunt liv med godt levert  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godtlevert.no  – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden

Passer for alle

Også Lisa og Glenns datter, som snart fyller ett år, får smake på og spise litt av middagene fra Godtlevert.no. Og Lisa er ikke i tvil om at hun kan anbefale tjenesten til andre barnefamilier.

– Dette passer for alle, men for barnefamilier med kanskje litt kresne barn så er det jo supert at de tilbyr en barnemeny også, sier hun.

Godtlevert.no har fokus på at middagen skal kunne lages raskt og enkelt, at rettene skal være sunne, gode og varierte, råvarene skal inneha høy kvalitet og leveringen skal være punktlig og uten feil. Når du bestiller kan du velge mellom løsninger for to voksne eller to voksne med alt fra ett til fire barn tre dager i uken, eller to voksne med ett til to barn fem dager i uken. Mat kan leveres til de fleste byer og større tettsteder i Norge – fra Tromsø i nord til Lindesnes i sør.

Første gang du bestiller får du 25 prosent rabatt på første levering, du kan selv velge hvor ofte du ønsker levering – hver uke, annenhver uke eller sjeldnere. Her er det heller ingen bindingstid.

Test Godtlevert.no her

Les også:

1 3
 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  – Dette er en fleksibel og variert middagsløsning  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.