Serverer mat til 10.000 familier

Velg middag fra en kjendiskokk, og spar tid og penger. 

Ambisjonen din er sikkert å planlegge middagen for kommende uke hver søndag, for så å handle inn alle råvarene på mandag ettermiddag. Slik skal du spare både tid og penger, og du skal selvsagt velge de sunne alternativene. Men selv om tanken er god tar det ikke lange tiden før hodet har gått tom for middagsidéer, de samme rettene blir servert gang på gang og tiden strekker ikke til.

Kjenner du deg igjen? Da vil du garantert dra nytte av Godtlevert.no. Tjenesten gir deg tre eller fem middager levert på døren ukentlig – du får både oppskriftene og råvarene. Menyene er komponert av kokken Ole Martin Alfsen, som blant annet er kjent fra TV-programmet «4-stjerners middag».  Alfsen fokuserer på at middagsrettene skal være sunne, gode og varierte, de skal kunne lages raskt og enkelt, og råvarene skal inneha en høy kvalitet. Samtidig skal leveringen være punktlig og uten feil. Og det er ingen bindingstid.

Godtlevert.no har vært en suksess i fire år, men har hatt en eksplosiv vekst de siste to årene. De leverer til de fleste byer og større og mindre tettsteder, fra Tromsø i nord til Lindesnes i sør. I dag serverer Godtlevert.no middag til rundt 10.000 norske familie, og kundemassen med rekordfart.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

ole_martin_alfsen2

Foto: Stian Broch. Med menyene fra Godtlevert.no får du råvarene levert på døren og oppskrifter komponert av kjendiskokk, Ole Martin Alfsen.

Hva hvis ikke menyen passer for meg?

Godtlevert.no skal passe til alle. Du kan velge om du vil ha middag for tre eller fem dager, og det finnes flere forskjellige menyer. Trenger du middagsretter som kan lages hurtig, på cirka 15 – 25 minutter, velger du ekspressmenyen. Med en barnemeny får dere enkle og tradisjonelle familiemiddager med minst mulig e-stoffer, salt og andre tilsetningsstoffer. Vil du gå ned i vekt velger du Roedemenyen.  Originalmenyen er komponert for deg som har litt bedre tid, og ønsker å utfordre smaksløkene litt mer.

I uke 37 finner du mye godt på de forskjellige menyene. Fish’n’chips med remulade og råkost, svin penang med jasminris, kylling tikka masala med mangosalat og ris og urtedampet kyllingbryst er bare noe av det Godtlevert.no kan skilte med i den aktuelle uken.

Godtlevert.no samarbeider med noen av de beste matleverandørene i Norge, og er opptatt av å levere rene råvarer med minst mulig tilsetningsstoffer og E-stoffer. Når det er mulig er grønnsakene økologiske, og råvarene generelt er også valgt med tanke på miljøet. På leverandørlista finner du blant annet Stangekylling, Vestfold Fugl, Fiskcentralen, Elstøen Gartneri AS og Oluf Lorentzen.

uke37-sommerrullermednudler-barn-web_1

Foto: Stian Broch. I uke 37 finner du blant annet sommerruller med nudler på barnemenyen.

Slik fungerer det

Første gang du bestiller får du 25 prosent rabatt på leveringen, helt uten forpliktelser. Ønsker du for eksempel å få middag for uke 37 levert søndag 7. eller mandag 8. september må du bestille på Godtlevert.no innen midnatt tirsdag 2. september.

Hvor ofte du vil ha levert mat er helt opp til deg – du kan få levering hver uke, annenhver eller bare velge ønskede leveringsuker i leveringskalenderen. Din meny hos Godtlevert.no kan altså fungere som et abonnement, men er da helt uten bindingstid.

Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.