Gjør kupp på godt treningstøy

Kun i dag får du merkevarer til sterkt rabatterte priser.

Det er BlackFriday og i den anledning har den populære nettbutikken Get Inspired satt ned prisene på et utvalg av de aller mest populære varene.

Enten du har siklet på de populære «Anti Shake» tightsene til Rönisch eller husets datter ønsker seg et par nye, fjærlette løpesko fra Nike, så har du muligheten til å handle dette med god rabatt i dag – men kun i dag.

PS: Sjekk også Black Friday-tilbudet til X-life, hvor du får opptil 90% rabatt på gode varer.

Anti Shake

De populære Anti Shake tightsene kan du sikre deg til en rimeligere penge i dag.

Flere ting er nedsatt hos Get Inspired, og andre ting du kan vurdere å sikre deg til rabattert pris er singlets og treningstopper fra Kari Traa, Casall, Rönisch og Hummel, «Anti Shake» tights fra Rönisch, sko fra  Nike og Asics, «Stay in Place» -sportsbh,  kul treningsdress fra Hummel, fin Windbreaker fra Casall og litt annet.

Skal vi anbefale noe du bør slå til på nå må det være treningstightsene fra Rönisch , joggeskoene fra Nike eller Asics eller treningsdressen fra Hummel. Men alt er veldig bra, så det kommer jo selvfølgelig an på behovet.

dagbok

Opptil 40% på merkevarer

Rabatten varierer men du får opptil 40% på enkelte av de flotte merkevarene, så her er det mulig å gjøre et skikkelig kupp, enten du skal handle til deg selv eller til andre i julegave.

Her kan du se hele «Black friday»-tilbudet til Get Inspired

PS: Den populære treningsdagboken er også med på tilbudet, så planlegger du en god start på 2014 kan det være lurt å slå til på denne nå.

90% for deg som trener

Et annen nettbutikk med gode rabatter kun i dag er X-life. Her finner du helt opptil 90% på massevis av treningsklær, utstyr og kosttilskudd for deg som trener.

Sjekk hele tilbudet her

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar