Geniale ting til små leiligheter

Liten leilighet? Slik lager du orden og sparer plass!

Vi har alle vært der – leiligheten/kollektivet har lite plass, det er trangt og ting ligger og flyter over alt. Det er rett og slett vanskelig å holde det ryddig når det er trangt om plassen, det er ikke bare du som er veldig rotete (selv om noen kanskje mener det). Her er tingene som gjør livet på liten plass litt enklere.

Ledningssamler

ledningssamler

 

Lei av kaos på databordet, eller stuebordet for den saks skyld? Quirky samler ledningene dine og holder kontrollen, så du slipper at alt ligger strødd rundt omkring pc’en.

Kjøkkenvekt og litermål i ett

Kjøkkenvekt

Kjøkkenting tar mye plass, og er du blant de med liten kjøkkenplass er denne helt genial. Litermålet har nemlig en kjøkkenvekt i bunnen, så du både kan måte opp og veie ingrediensene dine.

Sammenleggbar vekt

0e4734bff258e4c46a26b689b2ee3bd0

Likte du ikke kombinasjonsvekten, er kanskje heller denne noe for deg. Triscale blir nemlig knøttliten når du folder den sammen, og tar nesten ikke plass i skuffen. Helt noe annet enn en stor, klumpete vekt som fyller halve skapet.

Plassbesparende dørslag

ScreenHunter_47 Jan. 29 11.02

Apropos ting på kjøkkenet som tar plass, er dørslaget noe for seg selv. Det er gjerne både stort og vanskelig å stable, noe som kan irritere enhver med liten skapplass. Dette sammenleggbare dørslaget fra Lékué tar derimot minimalt med plass i skuffen din!

Veggfeste til iPad

iPad-holder

En iPad i seg selv lager kanskje ikke så mye rot, men når alt ligger rundt omkring i leiligheten blir det fort kaos. Heng iPaden på veggen, så vet du alltid hvor du har den!

Mini tørkestativ

59970

Tørkestativ er ofte store og tar mye plass, og det er ikke alltid så praktisk hvis du bare skal vaske litt eller bare har et par ting igjen som ikke får plass på det første stativet. Bambustørkestativet fra Hay er lite og elegant, og det kan henge alle steder du har mulighet til å henge en kleshenger. Klypene passer perfekt til å holde på trusene og sokkene dine!

Den beste bollen

Boller

Bollene og måleskjeene fra Joseph Joseph er ikke bare smarte, de kommer også i lekre farger som gir kjøkkenet ditt et friskt pust. Det smarte stablesystemet gjør at de bare tar plassen av én bolle, og det blir ikke stort bedre enn det. Settet finnes også i denne varianten.

Magisk universalfjernkontroll

Wand

Flere fjernkontroller til forskjellige apparater lager ikke bare rot, de er ofte stygge også. Det er definitivt ikke denne! Kymera Magic Wand kan styre TV’en. DVD-spilleren, stereoen eller laptopen din, og den ser ut som en vaskeekte tryllestav. Har du barn i huset, kommer de til å elske denne.

 Dampkoker

fisk

Dette er ikke bare en effektiv dampkoker, men også en vispebolle eller serveringsfat om det er det du ønsker. Det aller beste med Steam Roaster er at maten din blir både saftig på innsiden og crunchy på utsiden, samtidig som vitaminene bevares.

Enkelt smykketre

Smykketreet

Smykker som ligger og slenger over alt er noe som garantert irriterer enten eieren av smykkene eller samboeren. Dette smarte smykketreet har plass til alt fra kjeder og armbånd til ringer og øredobber, og smykkene får den oppbevaringen de fortjener.

Bærbar hengekøye

Hengekøye

Kanskje ikke det aller mest nødvendige produktet å ha i hus, men hengekøye er hverdagsluksus. Du har kanskje ikke hage hvor du kan montere en hengekøye som alltid er der, men det er ingen som sier at du ikke kan ta med deg denne når du virkelig vil slappe av. Bruk den på balkongen hvis du har det, eller ta den med til parken eller stranda når du skal kose deg litt ekstra.

Supersmart hylle

F-shelf

Møt F-shelf, en hylle som tar lite plass og rommer både magasiner, bøker og andre ting du ikke helt vet hvor du skal sette. I tillegg til å være smart er den også skikkelig fin å se på!

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.