Fem nyttige hverdagsdingser

Vi har plukket ut fem nyttige dingser til kjøkken, hus og hage, som vil gjøre noen av hverdagsoppgavene i hjemmet litt enklere. Det er selvfølgelig smak og behag hva man foretrekker. Her er våre favoritter.

1. Nespresso Citiz

Ingenting kan måle seg med en god kaffe om morgen! Med Nespresso Citiz kan du nyte gleden ved å tilberede en kopp Espresso eller Lungo.

Espressomaskinen er skapt for å tilfredsstille både Nespresso-elskere og folk med lidenskap for moderne design. Det smarte håndtaksystemet på toppen av maskinen gjør det enkelt å sette inn kaffekapselen og lage akkurat den kaffevarianten du ønsker. Med en komplett maskinserie tilpasset ulike kaffedrikkvaner, sørger Citiz at du får Nespresso-ekspertise på en brukervennlig og høyteknologisk måte. Det følger med en startpakke med 16 kaffekapsler.

Espressomaskinen er nå på tilbud, og du sparer 24 prosent.

Du finner kaffemaskinen her

 

2. Garmin Forerunner

Hvis friluften er ditt treningsstudio, om det er trening, konkurranse eller moro, så trenger du en klokke du kan stole på. Forerunner 310XT er siste generasjon GPS-klokke fra Garmin, og er kåret til best i test av TV2 Hjelper deg.

FR 310XT er produktet som kan forbedre og optimalisere treningsinnsatsen din, enten du utfolder deg på et treningssenter eller presser deg selv til det ytterste med en “jernmann”.

Dette er en multisportsklokke med integrert GPS, puls-basert kalori-beregning og trådløs oppdatering. Den har avanserte funksjoner, men er enkel å ta i bruk. Den store skjermen gir mye informasjon og fleksible løsninger med tanke på oppsett av displayet.

Les mer om GPS-klokken her

 

3. Geneva S DAB

Geneva Labs er et lite sveitsisk firma som knapt noen hadde hørt om for få år siden, men som har snudd opp ned på skrevne og uskrevne regler om alt-i-ett-anlegg. For i motsetning til hva man kan ledes til å tro ved å se på bildene, er anleggene de lager mye mer enn iPod-høyttalere.

Geneva Sound System Model S er den minste i Geneva famlilien. Likevel en tøffing med stor lydgjengivelse. Financial Times beskriver den som ”absolutt herlig – og vakker, et storslagent produkt jeg bare vil stryke over og ikke minst lytte til den sveitsiske presisjonen.”

Geneva S DAB byr på det beste av lyd, kvalitet og design i sin klasse. Her finner du det nye TouchLight knappevalget, en ny PowerDock for iPod/iPhone og en digital klokkeradio. TouchLights lyser opp ved berøring og gir deg full kontroll over iPod menyen. PowerDock lukker seg automatisk når ingen iPod/iPhone enhet er stasjonert. En valgfri fot er inkludert.

Du finner den her

 

4. Bosch drill 

Denne drillen er omtalt som en av de mest brukervennlige og hendige i sin klasse.

Bosch drillen er en togirs batteridreven drill med lithium-ion-teknologi som er perfekt for mindre skru- og boreoppgaver. Denne innovative batteriteknologien gjør at batteriet ikke lades ut når enheten ikke er i bruk.

Drillen har en intelligent 3-trinns batterinivå-indikator, og et høyytelses planetgir med 2 trikk og høyre- og venstregang. I tillegg har den en innebygget lysdiode som gjør det enkelt å arbeide i dårlig opplyste områder.

Drillen leveres med koffert, batteri, hurtiglader og skrubits. Nå til rabattert pris.

Du finner drillen her

 

5. GLOBAL kokkekniv G-2

En god og skarp kniv er et must på kjøkkenet. Og GLOBAL knivene er verdenskjente for sin tro mot den japanske tradisjonen for sylskarpe egger og presisjon.

Kokkekniven fra GLOBAL kan anvendes til det meste. Håndtaket er høyt plassert slik at hånden ikke treffer underlaget ved bruk. Eggen er slipt til et mye kvassere punkt, og i en spissere vinkel enn vestlige kniver – og holder seg skarpere lenger.

Under produksjonsprosessen oppvarmes knivbladet gjentatte ganger til 1000 °C, for så å bli nedkjølt til minusgrader igjen. Denne kjøleherdingsprosessen gjør stålet enormt sterkt og det kan slipes skarpt som et barberblad.

Det er viktig å vite at Globalkniver tåler å vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales likevel sterkt.

Du finner kokkekniven her

Du finner flere nyttige produkter her.

 

LES OGSÅ: 10 dingser som gjør arbeidsplassen bedre

LES OGSÅ: 

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar