Få ekte kinofølelse med retro popkornmaskin

Med denne får du kinoen rett inn i stua.
Digger du ekte, hjemmelaget popkorn, men synes det er kjedelig å riste på kjelen? Hvis du svarer ja på dette og i tillegg liker kule ting, så er dette dingsen for deg. Popkornmaskinen med det retro utseendet fra Dingsy popper ikke bare popkornet ditt raskt og effektivt, den ser også utrolig kul ut samtidig.

Kinofølelsen hjemme

Popkorn og kino hører sammen, det er det ingen tvil om. Nå kan du lett få ekte kinostemning hjemme i stua: fyr opp popkornmaskinen, finn frem filmen eller yndlingsserien på Netflix og sett deg ned i godstolen. Best av alt: det er ingen som kan forstyrre deg med sparking i stolen, mobiltelefoner eller snakking under filmen. Score!

27-259_2

Sunnere snacks

Mens mikropopkorn er stappfullt av usunt fett og palmeolje, er hjemmelaget popkorn et mye sunnere alternativ. Med popkornmaskinen heller du bare rene korn rett nedi, og vips – du har rykende varmt, hjemmepoppet popkorn klart til å bli spist. Du kan så klart salte og tilsette andre godsaker som du selv vil, men det er slettes ikke nødvendig for å få bra popkorn med popkornmaskinen.

Se nærmere på vidunderet her. 

Hvis du liker utseendet til popkornmaskinen, bør du også sjekke ut den supertøffe pølsemaskinen i samme stil som lar deg grille pølser og brød på en lett og morsom måte.

Annet moro til filmen

Når du slenger deg ned på sofaen for å kose deg med en film, må du selvfølgelig kle deg i noe behagelig. Hva passer vel bedre enn en Jedi morgenkåpe for å komme i riktig stemning? Du må også som nevnt ha snacks til filmen, og det finnes noen få der ute som ikke liker popkorn. Er pistasjnøtter mer din greie? I så fall  du ta en titt på denne bollen, som garantert ikke likner noe annet du har sett.

Finn flere kule dingser her. 

Mangler du tilgang til Netflix på TV’en, har vi løsningen for det også. Test for eksempel geniale Google Chromecast som lar deg vise innhold fra PC, nettbrett eller smarttelefon direkte på din TV. Hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du sjekke ut denne smart TV’en fra Phillipssom garantert gir deg en god filmopplevelse.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.