Gjør unna julehandelen på storbyferien

 

Gradestokken har begynt å vippe rundt nullpunktet her hjemme i Norge. Nå nærmer julen seg med stormskritt, og det er ikke lenge til julestresset er i full gang. Nå har du sjansen til unne deg en storbyferie til en billig penge. Hva med å gjøre unna julehandelen med det samme?

Denne uken har Expedia.no fantastiske hotelltilbud i noen av Europa flotteste byer. Nå kan du gjøre et skikkelig kupp og spare opptil 50 % på hotellopphold i Paris, Roma og Barcelona. Se for deg at du spiser et herlig måltid på en lokal restaurant i Paris, en livlig tapasbar i Barcelona, eller i Roma hvor måltidet strekker seg over flere timer med deilige retter. Disse storbyene er både vakre og klassiske, i tillegg er det lite å si på julestemningen i de travle handlegatene. Utvalget av julegaver er mye større og prisene rimeligere enn her i Norge.

Vær rask! Benytt deg av Expedias 72-timers salg og bestill hotellopphold innen torsdag kveld, 1. november. Det er mye du kan spare. I tillegg tilbyr Expedia.no ytterlige 10% rabatt på bestillinger av utvalgte hoteller. Du må skrive inn promokoden NO44SAVE10 på den siste betalingssiden for å benytte deg av tilbudet.

Tilbudet finner du her

 

 

Er du tradisjonell og foretrekker en klassisk bytur til London, Berlin eller et av våre Nordiske naboland, har Hotels.com mange flotte tilbud å friste med. Du kan spare opptil 40% på en rekke Europeiske storbyer. Høstsalget avsluttes onsdag 31.oktober, så det lønner seg å være rask!

Tilbudet finner du her

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *