Er dette framtidens datamaskin?

Har du lyst på et nettbrett, en bærbar datamaskin og noe som faktisk kan tåle multimediabruk som spill og god streaming? Hva med et kinderegg av en dings som er alle tre?

Dell XPS 10 er et nettbrett, og en bærbar datamaskin – som også har så mye kraft at du kan bruke den til ganske så avanserte spill og multimediabruk. Kort sagt: alt i ett.

Det geniale med denne dingsen er selvfølgelig at du både har en bærbar datamaskin, med en ti tommers skjerm og et nettbrett når du kobler den fra tastaturet.

Den billigste utgaven koster 4 595 kroner.

Her kan du kikke nærmere på den

Hvis du vil ha noe som er litt mer kraftig kan du vurdere XPS 12.

Denne er, som navnet sier, litt større, og gir deg også muligheten til å bruke den som et nettbrett. Tastaturet er også større, så hvis du skriver mye er kanskje dette et bedre valg.

Maskinen er også svært kraftig og klarer alle programmer en vanlig bærbar datamaskin vil klare.

The XPS 12 absolutely nails the fundamentals of display, endurance, and interface. We would be eager to recommend this device even if it were only an Ultrabook. – Digital Trends, score: 9/10

Her kan du sjekke ut XPS 12

Tags:

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar