Endelig er det salg på vår favoritt-dingsebutikk

Nå kan du gjøre et dingsekupp!

Vi finner alltid masse kult på Dingsy, og nå er det hele 40 % på mange av de smarte og morsomme sakene i butikken. Her har vi samlet noen av våre salgsfavoritter, alle nedsatt med 40 %.

Sphero 2.0 – sommerens kuleste leke

sphero-20-5

Sphero 2.0 er ballen som hele familien kommer til å digge. Den kan styres med smarttelefon, den ruller superfort og du kan laste ned apper som gjør det ekstra gøy å bruke den lille dingsen.

Tøffe hodetelefoner

Hodetelefoner

Hodetelefoner à la: Militærmønster, olastoff, rosa, & hvite (bluetooth!), lyn, glidelås, skolisser.

En rekke hodetelefoner er også nedsatt med 40 %, og her er det, som du kan se, noe for enhver smak. De rosa og hvite hodetelefonene er trådløse, og kommer i tillegg i fargene svart/rød og svart/grønn. 

Stilig USB

ScreenHunter_250 Jun. 18 14.43
En USB-stick er noe man alltid har bruk for, og denne er en spesielt tøff utgave. Nå er den billig også – kun 119,40.

Skribleservietter

60-062_1

Kjenner du noen som alltid må skrive på servietter, eller kanskje tegne idéer på dem? Som pakken selv sier, «some of the biggest ideas in the world started on a napkin».

Luftfukter for bedre inneklima

23-101h_5

Hvis du sliter med tørr luft, bør du vurdere en luftfukter. Denne ser stilig ut samtidig som den gjør jobben med å bedre inneklimaet!

Perfekt til den tur- og treningsglade

geigerrig-rig710-2_6

Drikkesekken er en genial oppfinnelse, som er perfekt til lange turer hvor det er viktig å få i seg nok væske.

Her finner du flere drikkesekker.  

ScreenHunter_251 Jun. 18 15.10Genial til ferien

Denne er helt utrolig smart! Den lille parfymeflakongen rommer ca 50 dusjer av favorittparfymen din, og tar så å si ikke plass i kofferten. Denne blir definitivt med oss på ferie i sommer! En annen smart sommerdings er plantesensoren som forteller deg hva uteplantene dine trenger når du selv ikke har peiling.

Her finner du flere kule dingser på salg.

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.