Disse produktene hjelper

Lengre øyevipper, hvitere tenner eller en litt flatere mage?

 Produktene fra Swiss Clinic har blitt en suksess veldig raskt, og det er ikke så rart. 

Vippeserum

Jeg har brukt Swiss Lashes vippeserum på mine øyenvipper og bryn lenge, den gjør underverk som får dem at vokse ut med ultraspeed.
– Ulrikke Lund.

Plutselig fikk jeg masse skryt for vippene mine, og spørsmål om jeg brukte løsvipper, men nei, dette er faktisk mine egne vipper! Takk Swiss Clinic
– Kristina Andersen

Dette serumet fungerer som bare rakker’n. Nå vil man jo bare ha lengre, og lengre, og lengre vipper…
– Lene Orvik

Nå kan du få lengre, fyldigere og mer buede øyevipper helt naturlig og uten sminke. SWISS LASHES er et øyevippeserum som stimulerer veksten av vippene dine og samtidig styrker og reparerer skadede vipper

Sjekk ut vippeserumet her

Tannbleking

Jeg tenkte å gå til tannlegen, men nå har jeg spart hundrevis av kroner og er super happy!
– Pascal Larsson, hockeyspiller

Hvem har vel ikke lyst på litt hvitere tenner? Swiss Whitening er et supert blekesystem. Tannblekingsmetoden vi bruker i SWISS WHITENING er akkurat den samme som når du bleker tennene hos din tannlege, med tannskinner og blekende gele. Denne metoden har blitt brukt av tannleger i flere tiår. Metoden kalles for oksidasjonsmetoden. Det oksiderende middelet i geleen frigjør enkelte syreatomer, såkalte frie radikaler som senere bryter ned de organiske molekylene (misfargingene). På denne måten er dette en enkel, effektiv og helt risikofri behandling som bare påvirker organisk materiale.

 Sjekk ut tannblekingen her

Swiss Diet

Swiss DIET føles som det perfekte valget for meg da jeg ikke ønsker å spise noe som jeg ikke føler meg trygg med. Tusen TAKK!
Angelica Bard (26), flyvertinne Sverige

Etter graviditeten hadde jeg det vanskelig å finne formen. SWISS DIET hjalp meg med energi og forbrenning. Supert!
– Kristina Wiik, Tønsberg

Les mer om Swiss Diet her

SwissEyes

Øyedråper

Profesjonelle øyedråper som med en smørende karakter motvirker og forebygger røde øyne. Swiss Eyes smører øyne som er irriterte på grunn av ytre påvirkninger som røyk, sterk sol eller klor. Den motvirker også ”trøtte” øyne som resultat av blant annet bruk av kontaktlinser, for lite søvn eller for høyt alkoholinntak. Den unike formelen  motvirker irritasjon og svie og gjør røde øyne klare og hvite på en skånsom måte. Dette produktet gir klare øyne, clear eyes som det så ofte kalles.

Les mer om Swiss Eyes her

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar