Dingsene til et vellykket middagsselskap

Slik imponerer du deg selv og gjestene.

Når du skal ha gjester gjelder det å ha utstyret i orden, og da mener vi ikke bare porselenen og de stilige vinglassene.

Her er dingsene som både imponerer gjestene, deg selv og setter fart på festen.

 

Dusj-timeglass

 

dusj-timeglass

Det er lett å sose bort tid i dusjen men med dette fantastiske timeglasset tar det kun 5 minutter å dusje. Så er du påkledd til gjestene kommer og slipper å åpne døren i underbuksa. Must for deg som ikke vil kaste bort tid og penger i dusjen.

 

Velkomstdrink

 

shotglass-is

Lei av folk som spytter i glasset? Server velkomstdrinken eller shot`en i dette tilfellet i et glass av is (som smelter) og dermed er festen i gang. Her er det med andre ord ikke rom for å tvile, eller lure på om man skal ta bilen hjem. Kjør taxi!

 

 

Partyservietter

party-servietter

Disse partyserviettene synes vi er så kule, at de ikke bare kan brukes av gutta på lutefisklaget, men av både han og henne, ung og gammel, selv på nyttårsaften.

Det er jo uansett ikke noe særlig å søle på hverken skjorta eller kjolen, og vi kan love en humoristisk tone når alle ikler seg de morsomme slipsserviettene samtidig.

 

 

Spisepinner

 

60-149

Dersom dere ikke allerede er drevene sushi-spisere så kan det å dekke på med spisepinner skape mye latter rundt bordet, i tillegg til at middagsseansen gjerne blir lengre…

Har dere store kjøttstykker kan jo hver enkelt få en kniv hver i tillegg. Denne «leken» vil i hvert fall avsløre hvor tålmodige og sporty venner du har.

 

En sleivholder

sleivholder

Dette er noe som proffe kokker selvfølgelig må ha – en liten klips på kjelen som holder sleiven mens du tar en sip av vinen eller prøvesmaker sausen.

Med denne sleivholderen så slipper du søl på benken, at sleiva sklir ned i kjelen eller at den setter bismak på maten. Vaskes selvfølgelig i oppvaskmaskinen.

 

Steketermometer

 

grilltermometer
Med iGrill Mini kan du kose deg med gjestene mens steika steiker seg selv. Og hva mer? Med blåtann kobler du termometeret til telefonen, og ved hjelp av en pedagogisk app kan du legge inn

riktig måltemperatur (med hjelp), lese av hvilken temperatur kjøttet holder akkurat nå, og se et lite diagram som viser hvordan varmen har steget og sunket. Det er termometeret sitt det.

 

 

Balltre-kjevle

 

kjevle
Er det pizza som står på menyen er det hundre ganger kulere å kjevle ut deigen med en balltre-kjevle kontra en ordinær kjevle alle bestemors.

Samtidig har du noe å skremme bort potensielle svigersønner, innbruddstyver og andre uvedkomne med også. Ikke så dumt det.

 

Tallerkenvarmere

tallerkenvarmer
Uansett hvordan maten smaker, så smaker den litt bedre fra en varm tallerken. Investerer du i denne tallerkenvarmeren, som kan brukes gang etter gang, er du sikret luksusfølelse, imponerte smil og ros for maten – akkurat som på restaurant.

 

 

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.