Dingsene som klikker bort spente muskler

Mange plager i muskler og ledd kommer fra stramme og spente muskler.  Du trenger ikke å besøke en spesialist for å få en god massasje som er bra både for kropp og sjel. Under har vi plukket ut noen kule og nyttige dingser som kan løse opp spente muskler, og som du kan bruke hjemme.

MeTime nakkemasserer 2.0

Dette er en avansert nakkemassasjeapparat som kombinerer Shiatsu-teknikk og infrarød varme for optimal effekt. MeTime nakkemassasjeapparat lindrer smerter og plager, men infrarød varme og Shiatsu massasje bidrar til å bekjempe spente muskler, lindre stress og full avslapning nakkepartiet. Apparatet behandler nakkeregionen ved å bruke massasjeteknikker, elting og trykk/kompress mot ulike punkter i nakkeregionen. Det kan justeres og vil automatisk tilpasses dine behov.

Sjekk den ut her

massasje

 

Fotmassasje

Denne fotmassereren gir en utrolig deilig massasje til dine føtter. Den kombinerer punktmassasje med klassisk massasje for å få føttene dine til å føles fantastisk. Fotmassereren bearbeider alle akupunkturpunkter i føttene for å gi en effektiv og avslappende massasje. Den har innebygget varme, den knar og den presser føttene dine for at de skal få energien tilbake. Du finner produktet her!

Nå får du gratis Minimasserer med på kjøpet når du bestiller fotmassereren. Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker!

massasje

 

WiTouch smertelindring

Ryggsmerter er svært vanlig og utrolig ubehagelig. WiTouch er verdens første fjernstyrte og trådløse smertebehandlingen for ryggen. WiTouch plasseres på ryggen hvor smerten oppstår og er så tynn at den kan sitte diskret på hele dagen. WiTouch baserer seg på TENS-teknologi som har blitt brukt av fysioterapeuter til smertebehandling i 50 år. TENS sender elektriske impulser til nervene i ryggen som får musklene til å stramme seg og slappe av. Dette fører til at blod pumpes til det aktuelle området.

Du finner den her

massasje

 

MeTime Massage Pillow

Dette er en ergonomisk massasje skreddersydd for nakke og skuldre. Massasjeputen har en spesialutviklet “Dual Wheel Roller” som kopierer teknikken til en profesjonell massør for å gi en mest mulig komfortabel massasje. Den er svært stillegående og kan brukes både i seng, sofa og stol.

Sjekk ut puten her!

massasje3

 


MeTime hodebunnsmassasje

Mange elsker hodemassasje. Nå har det endelig kommet et massasjeprodukt som gjør at du kan nyte deilig hodemassasje når du vil og så lenge du vil. MeTime hodebunnsmassasje forbedrer blodsirkulasjonen slik at du føler deg mer vel og opplagt. Apparatet er vanntett og kan for eksempel brukes i dusjen når man vasker håret slik at det kjennes ut som du er hos frisøren. Det kommer med oppladbart batteri og lader.

Du finner apparatet her!

massasje

 

Du bør også ta en titt på massasjehammeren, Happy Trigger, massasjesetet og fotmassasjeapparatet.

Du finner flere nyttige massasjeprodukter her.

 

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.