Dette vil ikke Gillette at du skal kjøpe

Denne ødelegger nemlig for barbergiganten. 

razorpit

Hvis du er en av de som bruker barberhøvel for å fjerne skjegg og skjeggvekst så bør du kjøpe en Razorpit barberbladrenser.

Denne geniale dingsen forlenger levetiden på barberblader med 90 prosent, og gir også en renere og bedre barbering. Ganske enkelt genialt.

Istedenfor at et barberblad til en uhorvelig dyr pris holder litt for kort tid kan du altså fordoble tiden du kan bruke den, og hvis du er som oss – at du sov litt godt i enkelte mattetimer betyr det halvparten så mye penger på barberblader.

Du kan også bruke den som reiseetui for å ha med deg barberhøvelen på tur. Egon var aldri så genial som dette.

Her finner du den

Nå kan du skaffe deg superhøvelen på salg!

Dette er barberhøvelens Rolls Royce. 

hanAlle som har barbert seg mer enn én gang vet at det er stor forskjell på høvler. Du kan få høvler som skraper opp huden og ikke barberer tett, eller du kan få høvler som glir over huden og etterlater et plettfritt resultat.

Shave Lab er høvelen for menn og kvinner som vil ha det beste. Du får en enestående og funksjonell barberhøvel, og med sitt stilige design skiller høvlene fra Shave Lab seg ut fra mengden. Nå får du de lekre høvlene til nedsatt pris, men med begrenset lager gjelder det å være kjapp.

For han

For han er de to premiumhøvlene AON black edition og TWEE black edition det naturlige valget når kun det beste er godt nok. Begge høvlene kommer med 6 blader, og er laget i høykvalitetsplast og rustfritt stål for et stilrent og tidløst utseende.

For henne

henneEr det noe kvinner vet å sette pris på, så er det en barberhøvel som både gjør det den skal og ser bra ut samtidig. Både AON white edition og ergonomiske TWEE white edition kommer med seks blader for en behagelig og silkemyk barbering, og med sin elegante utførelse tar høvelen seg godt ut på baderomshylla.

Alle høvlene er nå nedsatt fra 579 til kun 389 kroner, og da får du 4 ekstra blader med på kjøpet.

Se nærmere på høvlene her.

Vi har plukket ut ti skjønnhetsprodukter som passer i de fleste menns baderomsskap.

1. Biotherm Homme Day Control

Denne deodoranten er en av de beste på markedet for å holde deg tørr under armene, fjerne lukt og ingen irritasjon.

Passer alle hudtyper, har ingen lukt som skal konkurrere med din parfyme – og holder en hel dag. Den er alkoholfri, og det er mineralene i deodoranten som holder deg tørr og luktfri. Den er også dryg, det vil si at den holder lenge.

Merket Biotherm Homme har i over 25 år vært ledende på produkter for menn.

En virkelig anbefaling.

Her finner du deodoranten

2. Md Formulations – Hand and Body Cream

Hvis du lurer på hvorfor du som mann trenger en annen håndkrem enn kvinner så skal vi gi deg følgende eksperiment:

Gå bort til en kvinne, ta henne i hånden for å hilse. Gjør så det samme med en mann. Kjenner du forskjellen?

Denne kremen hjelper både mot tørrhet og urenheter i huden (de tingene du kalte kviser da du var yngre), samt:

– Rynker og tørr hud
– Brune pigmentflekker
– Hard hud på albuer/føtter
– Uren hud og ”sorte prikker”
– Arr og strekkmerker
– Inngrodde hår

Produktet er allergitestet og er uten parfyme. Serien er produsert av det kjente amerikanske legemiddelfirmaet Allergan, som er et av verdens ledende firmaer innen hudforskning. Passer ekstra godt om vinteren.

Her finner du kremen

3. Jack Black Post Shave Cooling Gel

Jack Black er et amerikansk varemerke som startet i 2001. Med fokus på effektive ingredienser og enkel bruk har Jack Black nådd store fremskritt i både USA og andre deler av verden.

Jack Black vet at de fleste menn foretrekker å bruke så lite tid som mulig foran speilet. Derfor har de skape multifunksjonelle, lettbrukte produkter for ansiktet, kropp og barbering. Ingen kosmetikk. Bare produkter for menn.

Dette produktet bruker du etter barbering for å kjøle ned ansiktet, lukke porer og gi ansiktet en velfortjent oppvåkning.

 Her finner du den

4. Decleor Aromessence Triple Action Shave Perfector

Denne lille flasken er nesten for god til å være sann. To-tre dråper før du skal barbere deg i ansiktet myker opp skjeggstubber og hud som gjør det lettere å barbere.

I tillegg vil dråpene gjøre at ny skjeggvekst tar lenger tid før den kommer fram, og den vil redusere irritasjon samt tilføre næring og fuktighet til huden.

Dette franske merket som ble skapt av en doktor, en farmasøyt og en aromaterapist har laget svært gode produkter helt siden 1974, og selv om prisen på deres produkter er relativt høy er også virkningen svært god.

En slik flaske vil holde svært lenge.

Her finner du den

5. Kerastase Homme Bain Densifiante

Kérastase Homme er bransjeledende innen hårpleie for menn. De har siktet inn seg på menn som kresne når det gjelder hvilke hårprodukter de bruker og som aktivt velger å faktisk ta hånd om sitt hår.

Produktene fra Kérastase Homme er velkjente for sin kvalitet og sine gode resultat når det kommer til å hjelpe deg med å fjerne flass eller booste hårets volum.

Denne er en forsterkende og volumgivende sjampo for tynt hår. Håret føles fyldigere og får mer volum. I likhet med øvrige Kerastase Hommes hårpleieprodukter for menn, bevarer hårets tetthet.

Her finner du den

6. Ren Active 7 Radiant Eye Gel

Det finnes en del grunner til å bruke dette produktet utenom det vi skal gi deg som hovedgrunn. Oppsummert har denne flasken følgende innhold:

Vitamin P fra ekstrakt fra damascenerrose. Har anti-inflammatoriske egenskaper og beskytter kapillærnettverket.

Flavonoider fra Arnikaekstrakt. Reducerar hevelser ved å stimulere drenering prosessen.

Fikenekstrakt. Beroligende og frisker opp området rundt øyene.

Ginsenosider fra Kinesisk ginseng. Sirkulasjon i kapillærene.

Tyrosinasehemmare fra Vill  kanadisk rumex. Reduserer mørke ringer og rødhet rundt øynene.

Eller som vi ville ha sagt det: Etter en litt sen kveld så kan dette produktet få øynene dine til å se ut som du er uthvilt. Si fra hvis du trenger flere argumenter.

Sjekk det ut her

7. Biotherm Homme High Recharge

Har du noen gang våknet opp og følt at kroppen din ikke helt er med? Ansiktet føles som om noen har plassert noen vekter over kinnbeina, tunga føles ut som et hamster har overnattet i munnen?

Ja, du skjønner vel hva vi mener.

Denne kremen er en hallo – på tide å våkne opp for hele ansiktet.

Som de sier på engelsk: Especially selected active ingredients stimulate the skin to restore the energy it needs to fight fatigue and its visible consequences.

Visible consuequences betyr at denne kremen får deg til å se normal ut istedenfor noen som har krøpet ut av nærmeste grøft.

 Her finner du produktet

8. Anthony Logistics for Men Advanced Formula Lip Balm

Vet du hvorfor du ikke skal bruke lepomaden som kjæresten, kona (eller ok, elskerinna) har? Vel, med elskerinna er det åpenbare at kona eller kjæresten kan oppdage det. Når det gjelder de andre to så er det ikke fordi hun blir irritert fordi du har ødelagt den eller brukt den opp, men fordi du får skinnende lepper. Hvis du mener det er macho og tøft så greit for oss, altså.

Hvis du derimot bare vil ha noe som gjør at leppene ikke føles ut som sandpapir, som beskytter mot sol og forhindrer sår så ville vi investert i denne lepomaden laget for menn – og bare menn.

Selvfølgelig helt opp til deg, altså.

Her er den

9. Swiss Whitening tannbleking

swissDrikker du kaffe og te, rødvin eller Coca-Cola? Det gir misfarginger på tennene. Tennenes farge forandres også med alderen, og det hjelper ikke med vanlig tannbørsting. Metoden som brukes for tannblekingen på Swiss Whitening er den samme som brukes hos tannlegen.

Den profesjonelle blekingen er utviklet for å være enkel å bruke, og kan gjøres hjemme med effektive resultater.

Det finnes både whitening for vanlige tenner og med sensitive. Kitene som selges er fullverdige med alt du trenger.

Hvite tenner har aldri vært så lett.

Her finner du tannblekingen

 10. Muskelkomfort Lotion fra Ole Henriksen

11969513021Dette er produktet for menns føtter, og spesielt godt om vinteren.

Den er klissfri, og lindrer både trette muskler og styrker huden på føttene samtidig som de blir mykere.

I tillegg er den fylt med detoxende sjøgress-ekstrakt som minimerer overflødig væskeakkumulasjon rundt anklene. Blandet med lavendel essensiell olje som har healende, antiseptisk og astringent virkning.

Her finner du den

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.