Dette trenger du til påsken

Det du trenger, men som du aldri har tid til å kjøpe inn.

Det er  alltid noe, som snøspade, glider eller slalomhjelm. Vel, det er fortsatt salg og du har fortsatt tid til å klikk det hjem på nett. Her er det du trenger.

Klikk her for å se alle sportsvarer på salget

 

Sammenleggbar takboks
En av toppselgerne nå er denne sammenleggbare takboksen fra Thule.

Har du allerede skiene på fjellet, men trenger ekstra plass til koffertene fordi hunden tar det meste av bagasjerommet, så bør du absolutt vurdere denne. Enkel å ta av og på, slik at du slipper å kjøre rundt med den når den ikke er i bruk.

Klikk her for å se mer 

 

Superundertøy 
Du har sikker et ullsett men skal du ut å svette litt er det lurt med noe lettere og mer fuktabsorberende under. Sørg for at du har et superundertøysett i kofferten, så du kan brenne av kalorier når marsipansjokoladen er fortært.

Klikk her for å bestille superundertøy trøye (dame) 

Klikk her for å bestille superundertøy trøye (mann)

Hjelm
Det hjelper ikke om du ikke står så ofte, en ulykke trenger bare skje en gang. Heldigvis er det inn med hjelm så de tøffeste skikjørerne bruker det også.

Ikke glem å kjøpe nye til barna, om de har vokst.

Klikk her for oversikt over hjelmer

 

Ryggbeskyttelse…
…er noe flere og flere investerer i og det med rette. Det er en engangsinvestering for deg som voksen, og det viser at du tar ansvar.

Klikk her for å se ryggbeskyttelser

Kul jakke til bakken 

Det er lov å fornye seg litt innimellom. Også er det viktig for selvfølelsen å se bra ut i bakken. Det er salg på skijakker, og vi tenker det er lurt å slå til nå.

Klikk her for skijakke


 

 

Skibriller
De blir ødelagt, glemt eller rotet bort. Sørg i hvert fall for at du har et par kule briller til påsken når sol og snøblindhet herjer.

Klikk her for å sikre deg briller i bakken

Klikk her for å sikre deg briller i sporet

 

Skisekken

Enten du skal kjøre slalom, gå på langtur eller korttur med ungene er det fint å ha en god sekk på ryggen med plass til det du måtte trenge.

Er det den store med plass til termos, vedkubber og mat, den mindre med sjokolade og skismøring eller kanskje bare en drikkesekk.

Klikk her for å se utvalget

 


 

Snøspade
En spade som er lett å bruke og lett å bære bør med på turen. Enten du trenger å måke vei frem til hytta, grave frem grillplassen eller redde deg ut av kinkige situasjoner så er en god spade gull verdt. Nå har du sjansen. Kort eller langt håndtak – det er opp til deg.

Klikk her for å bestille spaden

 

Rapid Instant Glide
Fint å ha i sekken når det går treigt i sporet. Eller når du vil fort hjem til lammesteika. Fungerer fra – 20 til +5.

Klikk her for å sikre deg gli

Klikk her for mer smøreutstyr

 

 

 

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar