Dette trenger du egentlig på ferie

Glem bagasjevekt og smarte oppbevaringer. Dette er hva du egentlig trenger. 

Vi har gitt deg guidene for 10 ting som gjør ferien bedre og smarte ting til reisen, men skal vi være helt bånn ærlige så er det jo begrenset med smarte ting du egentlig har plass til i kofferten.

Her er det du absolutt må ha med deg.

1868582Tusenvis av bøker

Det å ha med seg en Kindle Paperwhite på ferie er en opplevelse i leseglede. Et nettbrett som ikke hater sola, og lar deg lese på stranda. Med utrolig lang batteritid og veldig enkel handleløsning med whispernet som lar deg laste ned bøker nesten uansett hvor du er.

En virkelig varm anbefaling

Dette er nettbrettet for deg som liker bøker, og med prisene til Amazon så tjener du fort inn igjen kostnaden i forhold til norske bokpriser. Du kan også kjøpe norske bøker på digitalbok.no. 

944046d8-a2a3-41c7-90df-43e7acdb0903Nødbatteri du kan ha med over alt

Powerrocks er et strålende nødbatteri du kan ha med i strandveska eller i baklomma.Fikk terningkast 5 hos DinSide med følgende konklusjon:

Lader raskt og effektivt. Flere fine farger, solid finish, svært enkel i bruk og så liten at den er lett å ta med seg. Dermed vil den også bli brukt.

Disse blir fort utsolgt over alt, så selv om det er flere på lager nå kan det lønne seg å være raskt ute.

Her finner du Powerrocks

716de2a212953b2c1fc243793d470fc0Zap-IT

Det er mange ting vi hater, men noe av det vi hater mest så er det kløende stikk. Vi har prøvd det meste, men ikke før nå har vi funnet noe som fungerer. Zap-IT heter vidunderet.

En slik dings klarer å lindre rundt 1 000 bitt. Kjøp, og slipp å klø!

Her finner du klølindreren

Ok, pakk det over så er du i gang.

Hvis du i tillegg får med deg et supert kredittkort så er du i boks. Spør du oss.

PS! Her kan du sjekke ferieturer

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.