Dette gjorde hun på 30 dager

Sissel Hill trente vanligvis regelmessig, men tok treningspause på to måneder i sommerferien. Da hverdagen kom følte hun seg oppblåst og rund i magen, og ønsket å komme i gang med treningen igjen.

Hun fikk sjansen til å teste nett-tjenesten Webtrening. I løpet av 30 dager skulle hun trene etter tre bestemte treningsvideoer på Webtrening.no. Underveis fikk hun også oppfølging, noe som gjorde Sissel ekstra motivert. Og etter 30 dager kunne hun både se og føle stor forskjell.

– Jeg følte jeg fikk mye mer definisjon på magemusklene og rompen ble mer løftet, cellulitene på låret ble mindre synlige, jeg føler fremdeles jeg er mer definert i magemusklene, sier Sissel.

Tren hvor og når du vil

Webtrening er den perfekte tjenesten for deg som ønsker å ha et treningsopplegg lett tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Du får treningsfilmer rett til din TV, PC, tablet eller mobil. Treningsfilmene er presentert som ulike sal-timer, slik vi tradisjonelt kjenner de fra treningssentere, hvor kvalifiserte instruktører leder deg gjennom øktene. Fordelen med Webtrening er enkel: du kan trene når du vil og hvor du vil. 

Nå får du første måneden til kr 1,- på Webtrening.no – uten bindingstid.
Prøv Webtrening her.

Buksene passet igjen

føretter

 

Også Camilla Schjelderup har oppnådd gode resultater med Webtrening. Hun hadde ikke trent på tre år etter hun fikk sitt siste barn, og hadde fått noen ekstra kilo etter en lang og deilig sommer som gjorde at buksene ikke passet lenger.

Camilla fulgte det samme treningsopplegget på Webtrening.no og fikk samme oppfølging som Sissel, og merket at hun hadde blitt sterkere etter å ha fulgt treningsprogrammet i bare én uke.

– Etterhvert ble øvelser som jeg ikke klarte i begynnelsen lett som bare det. Det motiverte meg veldig til å stå på videre, sier Camilla.

Hun hadde også slitt med en nakkeskade som ble merkbart bedre etter fullført treningsprogram fra Webtrening. I tillegg var hun tilbake i buksene sine, og fikk en bedre holdning og en fastere kropp.

–  Treningstimene var lette å følge og instruksjonen var bra. Etter to uker begynte jeg å glede meg til treningen. Jeg hadde aldri klart å sette av denne tiden på ett treningsstudio, så at jeg kunne trene hjemme når det passet meg var veldig bra, sier Camilla.

Vil du prøve Webtrening?
Få første måneden til kr 1,- her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.