Dette gjør hver dag mer effektiv

Vi lever i en verden med mange fine digitale verktøy.

didit_11

Verktøy som kan ringe, dirre og minne deg på alt fra å stå opp til å huske å ringe hjem. Uansett hvilket av de digitale verktøyene du velger så skal det synkes, lades og oppdateres.

Du har kanskje prøvd mange, i hvert fall så har vi det. Ingen av dem fungerer godt nok i lengden. Ingen av dem gir god nok tilfredsstillelse ved å ha utført noe, eller gir god nok oversikt.

Løsningen for deg som lever i en den såkalte tidsklemma som skal balansere jobb, fritid, barn og alt annet er kanskje ikke digital. Eller spør du oss er den slettes ikke digital i det hele tatt. Den er analog, og kombinerer flere gode ting på en gang.

Løsningen heter Didit 2DO-list – klikk for å se på den

didit_12Det er rett og slett en veldig effektiv og brukervennlig gjøremålsliste hvor du skriver opp gjøremålene på fire oppskjærte post it-blokker. Blokkene er fargekodet: Gule for ting som du skal planlegge, blå for ting du kan utsette – men bør huske, rosa for ting du må gjøre med en gang og grønne for ting som andre kan gjøre, eller som kan utsettes.

Sjekk den her

Vi fortalte at hver blokk er oppskjært? Ja, i syv nummererte deler. Du skriver opp gjøremålet enkelt på ett av dem, og når det er gjort får du en herlig tilfredsstillelse. Du krysser det ikke ut, eller sletter det digital – nei, du river av post-itlappen. Under dukker opp en ny, med med høyere nummer.

Det er så enkelt, og så genialt – og så effektivt som arbeidsverktøy at du knapt kan ane det. Legger du på at det hele er i en hendig mappe som har plass til penner, visittkort, regninger eller annet – og som ser ganske bra ut er det bare å nevne at den kun koster 149 kroner.

Her finner du den

Refill koster for øvrig 49 kroner. Etter at du har gjort de 2 240 første gjøremålene…

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.