Dette får de fleste kvinner til å smile

Lekre sommerplagg på budsjett? Ja, takk. 

Sommeren er rett rundt hjørnet, og med det følger gjerne et behov for å oppgradere garderoben – har du sommerkjolen, sandalene og årets solbriller i boks? Vi viser deg hvordan du kan bli sommerklar, uten å bli økonomisk ruinert. Dette er sommerens budsjettkjøp.

Blomsterkjolen

Denne sommeren bør nye, fargerike og skjønne blomsterkjoler pryde garderoben. Blomsterkjolen er sommerens all-arounder, da den kan brukes både til hverdag og til fest. Dette er våre favoritter, alle til en rimelig pris.

r4

Kjole 1, Kjole 2, Kjole 3

Fargesprakende leppestift

Sommerkjole, solbrun hud, lett sminke, saltvannshår og en frisk farge på leppene. Kan det bli vakrere? Topp sommerens antrekk med en av disse fargesprakende leppestiftene.

seryh

Leppestift 1, Leppestift 2, Leppestift 3

Herreskjorten

Herreskjorten er supertrendy denne sesongen, og et absolutt must-have i garderoben. Tips: Finner du ikke den perfekte herreskjorten? Hva med å se på skjortene fra herreavdelingen? Sjekk dette utvalget.

dtrfu

Hvit skjorte, Hvit skjorte med mønster, Lysblå skjorte

Årets sandaler

Sandaler i alle mulige farger og fasonger – denne sommeren er alt lov. Vi digger de fargesprakende variantene, som lyser opp ethvert antrekk.

PicMonkey Collagedy

sdfgth

Beige sandalerGule sandalerRosa sandalerFerskenfarget sandalerOrange sandalerTurkise sandaler

Klokken

Prikken over i`en er en delikat, dus og klassisk klokke. Både fra S. Oliver og Timex finner du rimelige varianter, i sommerfriskt design og farger.

joipå

Turkis, Hvit, Lilla

Topper med spagettistropper

Kast garderobens slitte og umoderne singletter – denne sommeren er det de tynne og elegante stroppene som gjelder. For å la stroppene komme til sin rett, bør du gjerne bruke en stroppeløs BH under singletten, eller droppe BH`en helt.

z4

Mørk rosa, Lys rosa, Beige med paletter

De perfekte sommerbuksene – chinos

Norsk sommervær byr også gjerne på litt kjøligere dager, og da er det perfekt å trekke på seg behagelige og sommerlige chinos.  Dette er våre topp tre favoritter. For annet utvalg kan du sjekke her.

SDG

Rosa chinosHvite chinosBeige chinos

Solbriller

Denne vårens solbrille-trend er preget av briller som både er unike, enkle, klassiske, iøynefallende og annerledes, med vanlig glass, med speilglass og ikke minst er de store brillene hott denne sesongen. Hvilken er din favoritt?

PicMonkey Collageghk

po¨å

Røde Ray BanRunde briller fra Mint&BerryLyse ferskenfargetBrun/sort cat eyeBeigeStore brune

Les også: Solbrillene du vil ha, nå!

Denim – heaven

Denimjakken er en klassiker hver sommer, men i år kan du også kombinere jakken med andre denimplagg. Lag på lag med denim er nemlig super hott! Om nyansene varierer gjør ikke dette noen ting, det skaper bare et livligere uttrykk.

PicMonkey Collage

Denimjakke, DenimsinglettDenimshorts langDenimshorts kort

Den yndige blondekjolen

Den yndige blondekjolen er en gjenganger, sommer etter sommer. Tips: Kjør gjerne hel-hvitt for et yndig uttrykk, eller skap et kult og spennende uttrykk ved å kombinere hvitt med fargesprakende tilbehør.

dgfshn

Kjole 1, Kjole 2, Kjole 3

Les også: 25 perfekte sommerkjoler

Les også: Slik tenker du koffert

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.