Dette er verdens smarteste lommebok

Lyst på en lommebok som rommer alt du trenger og nesten ikke tar plass i lomma?

Da Jon Richard Skjelvand og Marius Schiøll startet opp i 2006, visste de neppe hvor populære de små lommebøkene deres skulle bli. Det er ikke rart at Exentri-lommebøkene har blitt en suksess, konseptet er nemlig helt genialt! Den lille lommeboken i kvalitetsskinn rommer både sedler og alle kortene du trenger, og du kan lett få tak i dine to mest brukte kort ved å skyve de opp via den lille åpningen foran.

Utvidet tilbud (23.november) får du den også til superpris! 25 prosent rabatt!

exentri_sand_leather-1

Lommeboken har seks egne rom til kort, og i tillegg kan du putte mer enn ett i de fleste rommene. Dette kombinert med plass til både sedler og kvitteringer, gjør at du får alt du trenger ned i lommeboken som ikke er større enn en vanlig kortholder.

Se nærmere på lommeboken her

30-080-h_2

nettbutikken Dingsy finner du en rekke andre smarte produkter, som for eksempel den praktiske parfymeflakongen som lar deg ta med favorittparfymen i håndbagasjen, og en genial USB-mann som samler ledningene dine.

Sjekk ut flere av Dingsys nyttige produkter.

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.