Dette er våre favoritt-nettbutikker

Her får du 24.nos favoritter blant alle nettbutikkene.

Det store problemet med netthandel er at det er vanskelig å finne sentrum med alle butikkene. Du må selv oppdage både de store nye aktørene og de små, skjulte perlene. 24.no er en shoppingguide som prøver å guide deg inn i jungelen av nettbutikker.

Under gir vi deg våre egne favoritter.

 

Klær

For ett år siden fantes ikke butikken som har blitt vår favoritt på det norske markedet. Nå sier butikken selv at den er den største i Norge. Det stemmer i hvert fall når det gjelder utvalg. Med over 940 jeans-modeller for menn, over 5200 forskjellige topper for kvinner og tusenvis av barneklær er spørsmålet mer om du har tid nok til å lete fram det beste. Nettbutikkens navn er Zalando, besøk den her.

Vi er også veldig glad i Boozt, som har mindre utvalg – men utvalget er godt. Når det gjelder litt dyrere klær er My Wardrobe det naturlige valget.

Er du ute etter et bestemt merke? Sjekk vår merkeoversikt her.

Se alle klesbutikkene på 24.no her

Sko

Når det gjelder sko finner du også en enorm mengde med varer hos Zalando, så det er et naturlig valg der også. Litt dyrere designmerker finner du på My Wardrobe. En nettbutikk som har spesialisert seg på sko, som vi liker veldig godt, er heppo – godt utvalg og ofte mange fine tilbud.

Se alle skobutikkene på 24.no her

Skjønnhet

Sminke og andre skjønnhetsprodukter har naturlig nok blitt en favoritt på nett, og butikker som Blivakker og Blush har naturlig nok fått mye netthandel. Vi har likevel småforelsket oss litt i Mymakeup. Favoritten er likevel feelunique, selv om den ligger i det store utlandet.

Se alle skjønnhetsbutikkene på 24.no her

Barn

Leker kjøper vi på Lekmer, utstyr på jollyroom og så kjøper vi klærne på Zalando (ja, her også).Vår favoritt er likevel, kanskje litt merkelig nok, Merk Alt – rett og slett fordi det er noe du bare må.

Se alle butikkene for barn her

Elektronikk

Å kjøpe elektronikk på nett er enkelt, greit og kjapt. I vår elektronikkoversikt finner du også alle dingsene, selv om ikke alle er elektroniske. Så derfor blir verken Kompletthome, Mpx eller Netonet vår favoritt – selv om alle de er strålende. Vi er nemlig dypt og inderlig forelsket i Coolstuff.

Se alle elektronikkbutikkene her

Interiør

Hvis du vet hva du vil ha er det veldig enkelt å netthandle interiør slik at noen kan levere det hjem til deg. Vi har som så mange andre begynt å bruke butikker som showroom, og så handler vi det vi ønsker på vår favoritt: Room21.

Se alle butikkene som selger interiør her.

Sport

De av oss på 24.no som er glade i fotball liker Supportersplace, utendørsfantasten liker outnorth – mens favoritten er faktisk en amerikansk nettbutikk som selger sykler. Selv med porto og toll blir disse syklene mye billigere – spesielt på ekstrautstyr og deler: Chainreactioncycles.

Se alle butikkene på 24.no som selger sportsutstyr her

Film og spill, bok og blad

Selv med streaming så liker vi disse butikkene godt fortsatt. Platekompaniet og Cdon har veldig gode nettbutikker hvor man finner det meste. Det er likevel ingen over og ingen ved siden av Amazon.com.

Skal du handle norske bøker bør du besøke haugenbok.no.

Se alle butikkene med film og spill på 24.no her

Se alle bok-og bladbutikkene her

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.En kommentar til “Dette er våre favoritt-nettbutikker”

  1. Geir

    Chainreactioncycles er ikke amerikansk, både butikken og postordrene shippes fra Belfast i Nord-Irland. Derfor er det lavere toll på disse varene enn det ville vært dersom de ble sendt fra USA.

    Svar

Legg igjen kommentar