– Dette er en fleksibel og variert middagsløsning

For en familie som er over gjennomsnittet aktiv er tidssparende løsninger i hverdagen veldig vikitg.

Monica Holmen (36) fra Krokstadelva utenfor Drammen jobber som HR-sjef, og er gift med IT-ingeniøren Håkon. Deres tre barn Inger (11), Marte (10) og Magnus (8) er skoleelver og spiller alle håndball og fotball.

– Det blir mange timer i farta hver uke, derfor bruker vi expressmenyen fra Godtlevert.no tre dager i uken, sier Monica.

Les også:

monicaholmen lerbæk IMG_9287
 – Maten har gitt meg mange aha-opplevelser  – Slik gjør vi maten gluten- og laktosefri  – Med Godt Levert spiser barna både sunnere og mer variert

Tradisjonskost og nye smaker

Godtlevert.no har en meny for alle. Expressmenyen som familien Holmen bruker passer godt for aktive familier som dem, og er den mest populære menyen. Originalmenyen er for de som ønsker å lage maten fra bunnen av, som har litt bedre tid og som vil utfordre smaksløkene litt ekstra. For familien med kresne barn er det perfekt med barnemenyen, som for øvrig også passer godt for voksne. Og for deg som vil leve litt lettere og kanskje også gå ned noen kilo, vil Roedemenyen være passende.

Alle menyene er komponert av den kjente kokken Ole-Martin Alfsen, og høy kvalitet på råvarene er noe av det viktigste når Alfsen setter sammen middagsrettene.

Middagene fra expressmenyen som familien Holmen har tre dager i uken, faller i god jord hos både store og små.

– Vi synes maten smaker kjempegodt, og det er en god variasjon mellom kjent tradisjonskost og nye spennende smaker, forteller Monica.

Hun påpeker at oppskriftene er lette å forstå, og at de bruker omtrent en halv time totalt på middagslagingen. De har brukt Godtlevert.no i to år, og er kjempefornøyd med både råvarer og oppskrifter.

– Noe av det beste med Godt Levert er at vi får mye mer variert middagsmat enn hva vi ville hatt om vi selv hadde planlagt middagene, når man handler inn og planlegger middagen selv har man jo lett for å velge den enkleste utveien og ende opp med den samme middagsmaten om og om igjen, sier Monica.

Les også:

1 olemartin 188_2
 Middagsløsningen som tar bort mye stress i hverdagen  Godt levert er også perfekt for to  Roede-konsulent Julia Nordström: – Enkelt å gå ned i vekt med Godt levert

Mindre svinn

Monica forteller at hun tror at de sparer et par tusenlapper i måneden på å bruke tjenesten.

– Det skyldes nok at vi handler mindre når vi ikke er så ofte på butikken, og det er mindre svinn med maten fra Godt Levert enn det er når vi lager egne retter, sier hun.

Hun kan trygt anbefale tjenesten til alle, og trekker fram fleksibiliteten ved at du har ulike menyvalg, at du kan avbestille for de ukene du vil og at du ikke har noen bindingstid, som noen av de største fordelene ved å bruke tjenesten.

Prøv du også!
Bestill middag fra Godtlevert.no her.

Les også:

4 2
 – Når jeg får maten fra Godt Levert er det litt som julekvelden  – Slik fikk familien min et sunt liv med Godt Levert  Slik lærer Hanne å lage mat

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.