Dette er den aller beste paraplyen

Den tåler alt og har livstidsgaranti mot vrenging.

Utvalget av paraplyer på markedet er enormt. Du finner alt av billigparaplyer som selges overalt til dyre paraplyer til flere hundre kroner i spesialiserte butikker. Men hvor gode er de egentlig? Er du på jakt etter en stor og solid paraply som tåler vind opptil orkanstyrke uten at den vrenger seg, trenger du ikke å lete lenger.

Gustbuster er en såkalt stormparaply som er utviklet i USA med tanke på kraftig vind, selv om også den er produsert i Kina. Det er ikke overraskende at Gustbuster stakk av med seieren i NRKs store paraplytest, gjennomført av Statens institutt for forbruksforskning, Sifo.

TILBUD: Akkurat nå kan du gjøre et kupp på Gustbuster. Paraplyen er nemlig til halv pris denne uken.

Gutbuster

Gutbuster er en svært solid paraply som tørker hurtig og har meget gode vannavstøtende evner. I tillegg kommer paraplyen til topps i vindtesten, som viser at spilene tåler et plutselig vindkast uten noen problem. Gutbuster kombinerer aluminium, stål og glassfiber, som gjør den kraftigere enn vanligere paraplyer. Den har dråpeformede ventiler som slipper vinden rett gjennom paraplyen, uten at regn kommer inn. På denne måten er det umulig for Gutbuster å vrenges av vinden, uansett hvor mye det blåser. Dessuten har den livstidsgaranti mot vrenging.

For deg som går mye ute i all slags vær, er dette en god forsikring mot å bli våt. Dersom du bor på et sted hvor det blåser mye, er Gutbuster et økonomisk alternativ til vanlige paraplyer som vrenges og blir ødelagte med en gang.

paraply

Flere fornøyde kunder

Den funker over all forventning i Stavangerværet!

– Fantastisk paraply! Aldri trodd den skulle tåle så mye. Anbefales virkelig :)

– Dette var en veldig god investering. Bor i Bodø, vi kan vind! Skulle hjem i vind og regn, vi måtte være to om å holde paraplyen pga vinden, men den vrengte seg ikke. Litt lengre handtak hadde vært bra.

Du finner paraplyen her

 

LES OGSÅ: Er dette den ultimate drikkesekken?

LES OGSÅ: Slik får du tidenes 17. mai-fest

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.