Dette er de beste hvitevarene

Å velge hvitevarer er ikke bare lett, men når sant skal sies er det egentlig bare tre merker du trenger å huske.

yay-586359-digitalDet danske forbrukermagasinet Tænk gjorde i 2010 en stor undersøkelse av hvitevarer, og kom med en klar konklusjon:

– Miele, samt de identiske søstermerkene Bosch og Siemens, leverer oppvaskmaskiner av stabil, høy kvalitet.

Mye av det samme kom fram i den store testen som ble gjort av forbrukermagasinet Råd & Rön i Sverige. På deres test av vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og tørketromler kom Bosch og Siemens mot toppen i alle tester. For tørketromler kom AEG øverst, mens Miele tok seieren i både vaskemaskin og oppvaskmaskin.

For kjøleskap er det de tre samme merkene man snakker om, men her har faktisk Bosch vunnet flere av testene de siste årene. Likevel er stikkordene det samme: Søstermerkene Bosch og Siemens, samt Miele.

WhiteAway er nettbutikken som selger hvitevarer av høy kvalitet, billig. Butikken forhandler kvalitetsmerker som  Bosch, AEG, Kenwood og Whirlpool for å nevne noen. Med svært konkurransedyktige priser og gratis levering kan du gjøre et ordentlig godt kupp på hvitevarer gjennom Whiteaway.

 

Her er våre anbefalte produkter

iDVWvicFLGpWQtbLgReVu37.encrypt

Kjøleskap: Bosch KSV36AW41

Et virkelig fint kjøleskap som ikke er kaldt i toppen og lunkent i bunnen, med ventilert kjøling slipper du det. Lavt lydnivå, elektronisk temperaturmåling og god plass: 346 liter.

sn45m209sk

Oppvaskmaskin: Simens SN45M209SK

Med 5 programmer og 2 tilleggsfunksjoner tar oppvaskmaskinen fra Siemens opp kampen mot oppvasken. Sett bort i fra at maskinen er hyperfunksjonell, med f.eks. tidsstyring (1-24 timer), som lar deg bestemme, når den skal gå i gang, er maskinen også særdeles miljøvennlig (energiklasse A+++).

 

waw32568sn

Vaskemaskin: Bosch WAW32568SN

Med høy kapasitet og god tørkeevne, sikrer stillegående Bosch at tøyvasken ikke vokser deg over hodet. Vaskemaskinen rommer opptil 8 kilo tøyvask om gangen, har god tørkeevne og en rekke smarte programmer. Den er også vann- og energisparende, noe du vil kunne merke på strømregningen.

 

wt47w568dn

 

Tørketrommel: Siemens WT47W568DN

Tørketrommelen fra Siemens har en kapasitet på 8 kilo, og klarer fint å ta unna klesvasken til den gjennomsnittlige og den litt større husstanden. AutoDry-funksjonen sørger for å holde øye med fuktnivået i klærne, og tilpasser tørkeprosessen deretter.

Her kan du også finne komfyrer og andre hvitevarer

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.