Dette er årets sextrender

Se hva som vil få deg til å stønne i 2015.

I 2014 var det blant annet Fleshlight, Vibrerende truser og vibratoren Mr. Rabbit som tente det norske folk. Nå har nordmenn virkelig fått øynene opp for både sexmøbler, –maskiner og –husker, men det er to spesielle sextrender som virkelig vil regjere i 2015. Fifty Shades of Grey og Womanizer skal få fram lysten i deg på soverommet – eller i akkurat det rommet du måtte ønske å utfolde deg i, både alene eller sammen med en partner.

Fifty Shades of Grey

fiftyshade Filmen alle snakker om har Norgespremiere den 13. februar, og har allerede inspirert mange nordmenn til å tøye sine egne seksuelle grenser. Og heldigvis for alle de som har lyst til å prøve seg som Anastasia Steele og Christian Grey, har det blitt utviklet en serie med sexleketøy og bondage-produkter inspirert av den pirrende historien. Pirr din partner eller bli pirret med sensuelle kremer og oljer, pisker, vibratorer, håndjern og produkter du vanligvis bare bruker i din egen fantasi.

Se alle produktene her.

Womanizer

WOMANIZER «Hallelujah, dette leketøyet er virkelig helt utrolig». «… det tar kun 60 sekunder før du blir gal». «… fra 0 til 100 i løpet av få sekunder». Dette er bare noe av det som ble sagt da 50 kvinner mellom 20 og 60 år fikk teste klitorisstimulatoren Womanizer. Womanizer er en helt ny type klitorisstimulator som gir deg maks nytelse ved hjelp av vibrasjoner og lett sugekraft. Dette forhindrer overfølsomhet, og gjør det enklere for de fleste å oppnå multiorgasmer. Faktisk oppga hele 73 prosent av produkttesterne at de oppnådde multiorgasmer ved hjelp av Womanizer.

Her finner du Womanizer.

Anonym og rask levering

Nytelse.no finner du det heteste av årets sexleketøy, og selvsagt også fjorårets favoritter. Nytelse har levert sexleketøy i 12 år, og har flere tusen spennende varer i nettbutikken. Du kan handle helt anonymt, og varene du bestiller før kl 15 vil bli sendt samme dag. Når pakken dukker opp i postkassen din, er det selvsagt uten avsender påskrevet.

Besøk Nytelse.no her.

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.