Dette er årets leke!

Vil du bli årets mest populære person er det «årets leke» du gir bort i julegave i år, til din datter, niese eller ditt barnebarn.

Det er nemlig jentenes favoritt «Monster high» som er kåret til «Årets leke» av Leketøysbransjens Felleråd i Sverige, og som er like populær blant norske jenter i alderen 5 – 12 år her i Norge.

Ikke glem årets julekalender, med små gaver fra Monster High – serien!

Eksklusiv Monster High julekalender finner du kun her!

Monster High består av monsterdukker som kan bevege på ledd og lemmer, utformet som kule tenåringer med monsterklær og langt, flerfarget hår.

I tillegg finnes det også matbokser, termoser, smykker, dagbøker, sengetøy og diverse annet i den populære serien.

 

Utsolgt i den lokale lekebutikken?  Her kan du kjøpe alt fra Monster High, og få det sendt rett hjem i posten.

Her er noen hotte tips:

 

 

 


Monster High byggesett

Med dette byggesettet får kreativiteten en utfordring.

Settet inneholder deler til å bygge de to figurene Werewolf og Dragon, men man kan også sette sammen delene på mer enn 250 forskjellige måter og lage sin egen unike dukke.

Klikk her for å lese mer


 

 

Monster High dukken Cleo de Nile

Halloween-dukken Cleo de Nile er en av de kuleste elevene på Monster High. Alle delene hun er satt sammen av  kan bøyes, og dukken kommer med tilbehør og stativ.

Klikk her for å lese mer 

Monster High dukken Draculaura
Draculaura er datter av Dracula og er også en av de kuleste elevene på Monster high. Samler du alle de heftige elevene fra Monster High kan du lage din egen monsterskole hjemme.

Klikk her for å lese mer

Monster High dukken Toralei

Utvid din Monster High-samling med disse settene som inneholder både nye figurer og dine favorittdemoner. Hvert sett inneholder dukke, stativ til dukken, klær, kjæledyr, dagbok og tilbehør.

Klikk her for å lese mer

 

Monster High dukke og møbler
Alle kule Monster High-figurer henger i denne kaféen. Settet inkluderer 1 Clawdeen Wolf-figur, sofa, bord, stol, romavdeler, bokhyller og tilbehør.

Klikk her for å lese mer 

Monster High klær

Tilbehør i form av klær til dukkene blir aldri feil for noe av essensen i alle jenters lek med dukker er å kle av og på dukkene. Klikk på lenken og kikk under bildet for å se flere klessett.

Klikk her for å se flere klær  

Monster High scooter
Figurene fra Monster High trenger en scooter for å komme seg rundt. Scootersettet inkluderer en hjelm og tilbehør. Kun kr 149,- nå!

Klikk her for å lese mer

 

Puslespill Monster High
Ingenting er som å sitte i sin egen verden og pprøve å løse puslespillets gåte.

En koselig gave for rolige søndager. Legg puslespillet Jewels og få fram et bilde av de gotiske elevene fra Monster High. Inneholder 250 biter.

Klikk her for å lese mer

 

 

 

 

 

 

Monster High Koffert

Alle jenters drøm er vel en koffert fra Monster High serien. Kofferten er i slitesterk polykarbonat som er stiv og støtsikker.

Uttakbart håndtak for å trille som kan justeres i ulike lengder. Ytterligere håndtak på toppen for å bære.

Meget praktisk håndbagasje for små reisende og akkurat passe stor slik at de klarer å frakte den selv. (Mål: 41 x 32 x 21 cm.)

Klikk her for å lese mer

 

 

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *