Dette er årets beste julegaver

 

Fagbladet Elektronikkbransjen har kåret årets julegaver for åttende gang på rad. Bransjefolk og fagjury har gitt sine stemmer.

Årets julegave/årets mobiltelefon

Det som ble kåret til årets julegave og årets mobiltelefon var en og samme ting: Samsung Galaxy SIII

Her finner du den 

Årets skjønnhetsprodukt

Det som ble kåret til årets skjønnhetsprodukt av Elektronikkbransjen var Withings Wifi Body Scale. Dette er en vekt som har innebygget trådløst nett som gir deg vektoversikt på telefon og privat nettside.

Her finner du det 

Årets tilbehør

Belkin Music Reciever var vinneren her. Dette eren enhet som kobles til stereoanlegget for overføring fra mobiltelefon. Det vil si at du kan høre på, dele og kontrollere musikken fra mobilen. På den måten kan du spille all musikk du har på mobilen på stereoen, og får en ganske så avansert fjernkontroll.

Her finner du den 

Årets dataprodukt

Vinneren her var ikke overraskende et lesebrett, men det var ikke en iPad. Vinneren var en Samsung Galaxy Note 10.1. Det spesielle med dette nettbrettet er at det også er en mobiltelefon og en notatblokk.

Her finner det 

 Årets fotoprodukt

Det var ingen som helst tvil om at det var EOS 650DS som var det klart beste kameraet på markedet.  49 prosent av stemmene gikk til kameraet.

Her finner du kameraet 

Årets tv-produkt

Det var Samsung som stakk av med seieren her også, for 8-serien.

Her finner du Samsung-TV’er 

 

 

2 thoughts on “Dette er årets beste julegaver

Lewis

Reply

Årets mobil S3? Årets nettbrett Galaxy Note 10.1? «Det spesielle med dette nettbrettet er at det også er en mobiltelefon og en notatblokk.» Når sluttet dere å sette pris på brukervennlighet? Design? Funksjonalitet? Er vel ingen som ønsker å ta et 10″ nettbrett til øret når en telefonsamtale skal holdes?

18/11/2012 at 10:33 am

    admin

    Reply

    Hei, denne kåringen er gjort av elektronikkbransjen.

    19/11/2012 at 6:27 pm

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *