Det hotteste kompresjonstøyet

Kompesjonstreningsklær har fått mye omtale i de siste årene. Kompresjonstøyet er i hovedsak laget av kraftig, solid stoff som gir jevn, gradert kompresjon. Dette stimulerer til økt blodsirkulasjon og forbedrer oksygentilførselen til musklene under trening. Dette bidrar til økt prestasjon, raskere restitusjon og mindre stivhet i muskulaturen.

Her er tre av de hotteste merkene innen kompresjonsklær.

Skins

Skins er et australsk sportsmerke som er mindre kjent I Norge, men som høster stor suksess verden over. Etablert i 1996 av Brad Duffy, Skins produserer høyteknologiske kompresjonsportklær for bade toppidrettsutøvere og sportsentusiaster. I dag tilbyr selskapet et utvalg av over 160 forskjellige kompresjonsprodukter for blant annet golf, sykling, triatlon og vintersport. Produktene kjennetegnes med høy kvalitet og en unik teknologi som  bidrar til økt prestasjon og restitusjon, samt redusert stølhet og stivhet i muskulaturen.

Nå får du opptil 42 prosent rabatt på hele Skins-kolleksjonen hos Chainreactioncycles.com

Se utvalget her

Skins

 

Casall

Casall er et svensk selskap som har mer enn 25 års erfaring med klesproduksjon for kvinner. Merket lanserte nylig sine to nye kompresjonsserier AR2 og HIT som har trendy design og innovativ teknologi. AR2-serien er laget i kompresjonsmateriale som gir ekstra støtte til større muskelgrupper, samt mye bevegelsesfrihet. Plaggene har gummiforsterkninger på utsatte partier og mesh der man trenger lufting, samt laserkuttede hull og limte sømmer, noe som minimerer friksjon.

HIT-serien er laget for deg som kun nøyer deg med det aller beste når du skal pushe dine egne grenser på trening.

Se utvalget av Casall her

Casall Casall

 

 

2XU

Merket 2XU, og mer konkret dens treningstights, har fått mye skryt for sin kvalitet og passform. De er laget av materialet PWX FLEX som gir best mulig bevegelighet, samt meget god støtte til legg-, lår- og setemuskulatur. Kompresjonstightsene har gradert trykk i bena som øker blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til økt prestasjon og restitusjon.

Du finner 2XU-kolleksjonen her

2XU

 

2XU

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar