Det geniale brettet for alle taco-elskere

Halv pris ut uken- det er nå du har sjansen.

Chop & Serve må være det mest geniale skjærebrettet på markedet. Det kan ved første blikk virke unødvendig, med dette produktet er ypperlig for alle taco- elskere og redningen for alle som ikke er flinke til å rydde underveis i matlagingen og grillingen.

Chop & Serve er en genial skjærefjøl som kan kutte og organisere før det blir et serveringsbrett med serveringsskåler. Det har en tykk og solid skjæreplate i bambus som er antibakterielt og selvrensende. Sidene på selve brettet er utstyrt med fem skåler i høyglans Melamin, perfekt for oppbevaring og servering. Under bambusplaten ligger en ekstra skjæreplate for kutting av fisk og kjøtt. Snu selve brettet og du har et perfekt serveringsbrett med ferdigfylte serveringsskåler.

UKES TILBUS: Nå kan du gjøre et kupp på Chop & Serve skjærebrettet som er nemlig satt ned med 50 prosent denne uken.

Du finner produktet her

chopandserve chopandserve

Kutt, organiser og serverer med samme brett

  • Skjær først, snu brettet og server
  • 9 deler i en og samme pakke
  • Antibakteriell skjæreplate i bambus
  • Ekstra skjæreplate i plast for kutting av fisk og kjøtt
  • 5 skuffer/serveringsskåler i høyglans Melamin
  • Ypperlig for alle taco elskere

Du finner skjærebrettet her

chopandserve

Fornøyd kunde

Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk da jeg først hørte om dette skjærebrettet. Syntes det virket unødvendig egentlig, men så fikk jeg et til jul, og den er nå en av mine absolutt favoritt-ting på kjøkkenet! Det er så lett å rengjøre, når du bare kan ta av den skjæreplaten du har brukt og vaske den, istedet for å dra med hele innretningen i vasken, og skålene er snertne og perfekt størrelse på. :) Kjempepraktisk og uvurdelig når du skal ha taco! ;) (Sendt inn 04.01.14)

Sjekk ut Chop & Serve her

chopandserve chopandserve chopandserve

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.