Det aller hotteste akkurat nå

Nå er joggesko og high fashion den hotteste kombinasjonen!

Da motehuset Chanel hadde sin couture-visning i Paris, var det mange som gjorde store øyne. Skyhøye stiletter var nemlig byttet ut med sporty og avslappede joggesko, noe som er temmelig uvanlig for en motevisning hvor vi er vant til å se sko som kjennetegnes av alt annet  enn komfort.

Chanel1

Foto: Getty Images

Sporty sneakers og joggesko dukker stadig oftere opp på streetstyle-bilder og i motereportasjer, og det er ingen tvil om at sporty fottøy er i vinden som aldri før. Gode nyheter for deg som ikke er så glad i høye hæler! Det er allikevel en grense for hva som ser kult ut til kjolen – dropp de gamle, utvaska joggeskoene og invester i en par freshe sneakers eller joggesko i fine farger.

Gjør som Heidi Klum

new balance

New Balance er blant fashionistaenes største favoritter når det kommer til sporty sko, og nå kan du få tak i en helt spesiell versjon utvalgt av supermodell Heidi Klum. Skoene er glitrende og moteriktige, og har en look som kan minne om den Chanel viste under sin Haute Couture visning. Disse er laget i begrenset opplag, så skal du sikre deg skoene må du være rask. New Balance får du også i mange andre farger og variantermed det til felles at de passer perfekt til å friske opp et antrekk og gi deg et sporty, casual preg. Akkurat nå er denne blant våre største favoritter.

Hvis du leter etter den perfekte sneakerskoen men er usikker på hvor du skal se, kan vi anbefale å sjekk ut Adidas sine varianter. De har et rått retropreg, er behagelige og kommer i mange fine fargekombinasjoner. Hva med sort og gull, eller kanskje rosa og hvit?

Hvilken look velger du?

SKosko

Sko fra: Esprit, New Balance, Nike

Det er mange muligheter når det gjelder valg av spoorty sko, og det er opp til deg å finne ut hvilken variant du føler deg mest komfortabel i. Er du en supersporty chick som liker å kunne løpe til og fra avtaler, en fan av sporty glam eller foretrekker du den klassiske retro-stilen? Hvis du trives aller best med litt ekstra høyde kan du sjekke ut disse råkule skoene.

Når det kommer til stylingen av selve antrekket har du også mange muligheter. Du kan kombinere joggeskoene med en elegant og feminin stil som Chanel, eller du kan velge en mer sporty og leken variant på hele antrekket.  Joggesko og sneakers fungerer også kjempebra til et par kule jeans, og så klart til treningsklærne!

 

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.