Derfor elsker vi Charles Eames

Ikoniske møbler og flott design.

Charles Eames ansees som en av de mest innflytelsesrike designerne fra det 20. århundret og vi nordmenn elsker hans kreasjoner. Eames ble sterkt påvirket av arbeidet til sin onkel, arkitekt William S. Eames, og dette bidro bl.a. til å gjøre ham til en av de mest anerkjente amerikanske designerne med internasjonal betydning.

Charles Eames er mest kjent for sin vitenskapelig uteksperimenterte møbeldesign, spesielt tilpasset masseproduksjon, utført i stål og kryssfinér. På begynnelsen av det 20. århundre fikk Charles Eames stipend til å studere ved University of Washington. Oppholdet ble kort da han ble utvist for å ha forsvart den kontroversielle arkitekten Frank Lloyd Wright. Eames hadde også en kort karriere hos et arkitektfirma men bestemte seg raskt for å starte opp sin egen praksis.

Charles Eames

Det var ikke før 1940 da Eames i samarbeid med Eero Saarinen vant stolkonkurransen til The Museum of Modern Art. Hans forelskelse i maleren Ray-Beatrice var starten på en eventyrlig karrière og et kreativt liv. Sammen designet de ikke bare mange vakre og berømte møbler, men også leker, tekstiler, filmer og reklamefilmer.

Sjekk utvalget av flotte replicamøbler fra Charles Eames her

Her er noen av Charles Eames ikoniske møbler

Kvalitet og design trenger ikke å gå på bekostning av en tom lommebok. Hos Voga.com, en av de største nettforhandlerne i Europa, kan du kjøpe reproduksjoner av kjente designermøbler til en brøkdel av den originale prisen. Møbelbutikken har de samme produksjonsmetodene, de samme eksklusive materialene og samme øye for detalj som originalen.

Nå har du muligheten til å gjøre et superkupp på flotte replikamøbler. Voga gir deg 35 prosent rabatt på absolutt alle produkter i en begrenset periode.

Alle priser er ekskludert mva. Det tilkommer 25 % moms når varene kommer til Norge. Fraktkostnaden varierer fra produkt til produkt.

Eames DAR Stol

DAR-stolen er en del av en stolserien designet av Charles og Ray Eames på slutten av 40-tallet/begynnelsen av 50-tallet.  Setet er ergonomisk utformet og gir en svært god komfort.

DAR_stol

Du finner stolen her

 

Eames DSW Stol

DSW

Sjekk ut DSW-stolen her

 

Charles Eames RAR Gyngestol

Denne unike stolen ble opprinnelig designet til en ’lavpris møbeldesign’ konkurranse i New York i 1948. RAR har vært en favoritt for folk med sans for design helt siden den først ble introdusert og er ofte å se i design og interiør magasiner. Gyngestolen livner opp et hvert rom og er både leken og praktisk.

RAR

Du finner gyngestolen her

 

Eames Lounge Stol

Den klassiske Eames lenestolen ble designet av Ray og Charles Eames og presentert for første gang i 1956. Denne stolen vil gi deg en fantastisk sitteopplevelse.

Lounge

 

Du finner Lounge-stolen her

 

Charles Eames DCW Stol

LCW Stolen er en av Charles og Ray E.’ første designproduksjoner, fra 1946. Stolen ble produsert under krigen og speiler tidens nøkkeltemaer: funksjon og effektivitet.

DCW_stol

Sjekk ut stolen her

LES OGSÅ: De beste barnebutikkene på nett

LES OGSÅ: De 50 kuleste gavene til huset

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Legg igjen kommentar