Derfor elsker alle dette kameraet

2846ce5f59cbd842c0480b817bb05ff6Det første Polaroid-kamerat kom på markedet rett etter andre verdenskrig, i 1948.  Det var likevel ikke før i 1972 det første virkelige kameraet med film som framkalte seg selv slik man etter hvert kjente det. Utover på 70-tallet ble kameraet ett av de mest populære som fantes, men ble etter hvert borte fra markedet da digitalkameraene kom.

I 2009 kom så de moderne Polaroid-kameraene som ble en salgssuksess med en eneste gang.

Polaroid Z340 er ett av de moderne kameraene. 14,7 megapiksler med LCD-skjerm, og mange innebyggede printingmuligheter. Det innebærer fargebilder av god kvalitet i størrelsen 7,6 x 10,2 cm på vann- og smussbestandig papir. Moro uansett hvor man bruker det.

Bilder lagres i innebygd minne med mulighet for å bygge ut minnet med SD-kort.

Så hva er det som gjør dette kameraet til en suksess for store og små? Rett og slett at det er utrolig enkelt å bruke, lager bilder folk elsker å få og skaper samtaler med en gang. Alt det som var bra da det kom koblet med moderne digitalkamerateknologi. Et virkelig kinderegg.

Se nærmere på kameraet her

Sjekk også ut Polaroid 300

Her er pockeutgaven Z2300

 

Skrevet

Få rabattkoder, eksklusive salg og konkurranser hver uke

Har du lyst til å motta eksklusive rabattkoder, kuponger, tilgang til salg før andre, lukkede salg og spesialtilbud på mail en gang i uken? Meld deg på vårt nyhetsbrev.Comments are closed.